Čampara oštro protiv imenovanja Krešića u Upravni odbor RTV FBiH: 'On je za Herceg-Bosnu'

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laxative

Senade, Senade, ja sam njima rekao, izgleda Senadovo i narkokartelu da vam Njiva Tuarega Nikšić podmeće štap u noge, sve je on izgleda dogovorio samo da ostane u vlasti. Senade, Senade...

Ista jama septička

Sve ste vi ista vanago. Ujkani i mujkani. Krešić za HB, Čampara jučer za Aljin, potom za Zukorlićev kalifat. A Dodick ravnogorsku fekalnu nakupinu želi reanimirati turskom i arapskom lovušom. I sve to na račun BiH u agoniji i preostalih normalnih ljudi na odlasku ili izdisaju.

mxy

Aljoša u pravu si i hvala ti za taj postupak a nadam se da če i drugi shvatiti koga HDZ želi uvuči u FT.

adi

a ti za dzamahiriju, hebem ti pleme islamisticko

Hoćeš brata

a ti za dzamahiriju, hebem ti pleme islamisticko ka adi ...mamu mu dovedi

A za šta si ti Avdin šugo?

***

Doveo ih na vkast

***

đez ba ratni dezerteru i titov NARKO MAFIJAŠU,

***

U 2013. godini, Evropski parlament u Strasbourgu

proglasio je salafizam / vehabizam glavnim izvorom globalnog terorizma, sa izvještajem koji ga povezuje sa napadima u Bengaziju i ratom u Siriji između ostalih zločina. Prema Daily Telegraphu, oko 15 do 20 posto od 10 milijardi dolara koje je Saudijska Arabija izdvojila za promociju svog omiljenog oblika islama možda je preusmjereno na Al-Qaedu i druge nasilne džihadiste. Samo prenosim izvještaj iz EU medija o kojem niko ovdje neće da priča.

i ja isto samo prenosim činjenice

***

Ddd

To m*** niksicu nista ne znaci, njemu je bitno sto vise nakrasti u mandatu, jer valja posle opet na biro.

Haha

***

Haha

Nije ba, on je za vjačnu japamjat i svjatog Vasilija krstitelja koji nas pričešćuje svake neđelje Svjatog mi Savana i slave mi. On je bolan za kulturnog Viškovića, zgodnog Stevandića i lijepu Željku i svi zajedno oni za Mileta šatorskog pjevača Slave mi litijaško molebanske i švargle mi s krvavicama

Haha

A on je isto i za mošti svjatog nam Vasilija i Ćosu i Eleka, prvake naše zajedno sa Stašom što vole žene udarat. Za ikone je on one ukradene i naj više on obožava ubijanje djece i žena s brda snajperima i granatama uz pjesme udri brate ne žali granate i cjelokupan repertoar tih domoljubnih pjesama koje pozivaju na mir i sreću svakome.

Irfg

CAMPARA ,ZA KALIFAT ....?!. , NEMA TU SRECE , SAMO TROVANJE MOZGOVA . BH UREDITI KO SVICU ILI VELIKU BRITANIJU ,MIRNA BOSNA ! KOME TO VEC NIJE JASNO ON JE ZA RAT ! A RAT NIKOME NIJE BRAT ! BOSNA , HB , RS ! TRI REPREZENTACIJE U MIRU ,JEDNA PROTIV DRUGE , TRECE , I NAVIJAJ DO MILE VOLJE !

Haha

A naj je više on za ovu našu Republiku koje je ustvari Država. Jes da nema još granice, suverenitet, tablice, novac i zastavu na East Riveru al nema veze imaće. Jednog dana kad se Ota naša republika pripoji našoj nam matici Srbiji. Uskoro. Ja mislim otprilike u Limburgu mjesecu slave i i Svjatog mi Dražana našeg heroja i idola kojeg potkaza najbliži mu bradati brat Nikola pa ga uhitiše u Dobrunu ko pašče. Al haj nema veze, naš je on. Naški Slave me i boga kojeg opsujem na svaku prvu.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

CAMPARA ,ZA KALIFAT ....?!. , NEMA TU SRECE , SAMO TROVANJE MOZGOVA . BH UREDITI KO SVICU ILI VELIKU BRITANIJU ,MIRNA BOSNA ! KOME TO VEC NIJE JASNO ON JE ZA RAT ! A RAT NIKOME NIJE BRAT ! BOSNA , HB , RS ! TRI REPREZENTACIJE U MIRU ,JEDNA PROTIV DRUGE , TRECE , I NAVIJAJ DO MILE VOLJE ! ka Irfg _HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA EEE MOJ JADE JADNI, JADOVNI MOJ JADE KUKOVNI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA pa bolan razbudi se malo halo sad će 12 sati HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

A Svjati naš Vasko Kačko

***

kuglof

****jivom motikom treba po izdajničkoj Trojci. Otkud sad pa ti opozicija, kad je tvoja talibanska stranka rodonačelnik podjele Bosne i nestanka Bosanaca (Bošnjaci će se svesti na vjersku skupinu). Nravno da će proći Krešić. kao uostalom i sve ostalo što namisli HDZ

Gost

A za sta se ti Aljosa zalazes, za dzamahiriju?

Apotekar

Pusti tu zvaku o gradjanskoj BiH u kojoj bi muslimani preglasavali Srbe i Hrvate. To vam je jednom proslo 91/92, i zna se kako se zavrsilo. Ponoviti se nece. Ostajete u BiH.

Vjernik

Stari SDA ometa zato ce da zavrsi na klupi umjesto fotelje

Samo

oštro!!!!

/ Najnovije