Izetbegović o Komšiću: S njegovom kandidaturom imam veze kao s ulaskom Finske u NATO

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Imas najmanje 40.000 veza. SDA je dobila 250.000 glasova za Parlamentarnu skupstinu BiH a 210.000 za Predsjednistvo. Sto znaci da je definitivno tih 40.000 instruirano da glasaju za Komsica. Kada se tih 40.000 sabere sa preusmjerenim glasovima drugih stranaka stvari veoma brzo postaju kristalno jasne.

HEPA

...pogledajte samo ko nama kroji sudbinu,koga smo birali,čast izuzetcima,ja ih lično vidim dva...ostalo sve goli lopov...

Moj Bookiree

Lijepe riječi su ukras!

Domaći

Imas najmanje 40.000 veza. SDA je dobila 250.000 glasova za Parlamentarnu skupstinu BiH a 210.000 za Predsjednistvo. Sto znaci da je definitivno tih 40.000 instruirano da glasaju za Komsica. Kada se tih 40.000 sabere sa preusmjerenim glasovima drugih stranaka stvari veoma brzo postaju kristalno jasne. ka Gost - To ti izračunao jelde? Pa dobro doduše, 40 000 i jeste problem vama, kojih je 10% u BiH a hoćete veća prava nego svi drugi (ionako ih imate od 1995) ...

11

DOBITI FAŠISTIČKU UZP DRŽAVU U DRŽAVI BOSNI NEĆETE PO CIJENU RATA. SAMO VI KENJAJTE I JEDNI I DRUGI I TREĆI. SAMO IZVOLITE.

Hehe

Kako se Bakir pere od “fenomena Sejdo”…a smijali se muslimani kad je Milanović rekao prvo sapun onda parfem…

/ Najnovije