Burno na sjednici Doma naroda FBiH: Zašto je i kako Sanja Vlaisavljević dijelila budžetski novac?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moman

A dijele i drugi stotine hiljada. Kao u Mostaru. Pa hotel hercegovina U mostaru koji je zemlju vrijednu milione platio sa par holjada certifikata dobije 400000 da kupi q8. Pa ema iz mm svake godine po 50 100 hiljada. Pa snjezna kuca isto svake godine a nikada nisu izdali racun nikome. Da ne nabrajam bljesak, tv safe orucevica stotine hiljada itd itd

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

33

***

Haha

Što mislite da 4 Sejdina mandata ne koštaju? E pa, koštaju i još će koštati!

MN

***

Ribe

Sve su to male nijase izmedju nacionalnih timova. Zajednicko im je da su amoralni, gledaju samo svoj interes, novokomponovani vjernici i nenormalno gladni moci i novca. Tu se slazu 100% . A vecina njih su tek skinuli opanke i uskocili u odjela i cipele, samo su zaboravili opanke skinuti i noge oprati. Riba smrdi od glave a ne od repa.

Glasac za promjene

Lijepe riječi su ukras!

user1670772795

***

Hercegovac u Bosni

Neka kaže Sanja kako joj se dedo zvao i nana. Valja sad dokazivati lojalnost novoj naciji.

Ja

Ne podmecite bosnjacku javnost pod fiktivni pojam bosanske javnosti. Prestanite to radit i ne glupirajte se vise s tim.

/ Najnovije