Burne reakcije na izjave Milanovića: Logika Vučićeva, a uzor - "srpski svet"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Mile je isfrustiran i jadan,ima Hrvata i u drugim državama svijeta pa malo i njima popujte

?

Pa po ovome što ovaj gubavi čviljavac priča, Hrvati su u BiH strani državljani! Aferim pametni, svaka tebi čast! Može i tako - a i najbolje bi bilo vala ...

iznad jajca

iznad jajca zoran svice, dobrodoso predsjednice

FRAJER JE FAKAT GLUP, ALI FAKAT!

Bože sačuvaj ....

Bosnien

Ovakvi se likovi trebaju nazvati pravim imenom: "Nadobudni nacionalisticko fasisticki kreten!"

Fikret Radovanović

KИНЕЗИ - МРШ У ЈАПАН !!

King Stjepan Vukčić Kosača

Stjepan Vukčić Kosača, was the most powerful Bosnian nobleman whose active political career spanned the crucial three decades of Bosnian history, from 1435 to 1465. Born: 1404, Goražde Died: May 22, 1466, Herceg Novi, Montenegro Spouse: Jelena Balšić (m. 1424–1453) Children: Catherine of Bosnia, Vladislav Hercegović, Hersekzade Ahmed Pasha, Vlatko Hercegović, Mara Hercegović Parents: Vukac Hranić, Katarina Kosača Grandchildren: Ishak Bey Kraloğlu, Catherine of Bosnia, John I Kosača, Balša Hercegović

?

>>Stjepan Vukčić Kosača, was the most powerful Bosnian nobleman whose active political career spanned the crucial three decades of Bosnian history, from 1435 to 1465. Born: 1404, Goražde Died: May 22, 1466, Herceg Novi, Montenegro Spouse: Jelena Balšić (m. 1424–1453) Children: Catherine of Bosnia, Vladislav Hercegović, Hersekzade Ahmed Pasha, Vlatko Hercegović, Mara Hercegović Parents: Vukac Hranić, Katarina Kosača Grandchildren: Ishak Bey Kraloğlu, Catherine of Bosnia, John I Kosača, Balša Hercegović ka King Stjepan Vukčić Kosača<< - E čuj ISHAK BEY I AHMED PASHA? PA KAKO TO BA? A?

Guest

Milanović je dao ovu izjavu zbog Komšića, jer on nije izabran u Hercegovini, nego je najviše glasova dobio u općini Stari Grad, gdje Hrvata skoro da nema. Kada Hrvati izaberu člana Predsjedništva BiH, Milanović će povući svoju izjavu i biće sve uredu, bez psovki i vrijeđanja.

071

Ama, zar još uvijek neko pada na ovaj kabuki teatar? Rusi mu finansirali predizbornu kampanju, pa to je zvanični podatak. Zar stvarno ima još neko ko ne konta o čemu se radi?? Agrokor, koji je zapošljavao preko 60 000 ljudi, je sada zadužen kod Rusa pod kamatnim uslovima koje ne može da ispuni, i koje niko ne bi mogao da ispuni. Pola vrha hrvatskog HDZ-a prima prljavu rusku lovu. Ovoj mečki ruski energetski "tajkun" finansirao izbor. De bolan, ljudi, ne kupujte jeftine folove.

u fatime vise jajca

iznad jajca zoran svice, dobrodoso predsjednice

Gost

Šta imaju muslimani komentirati izjavu predsjednika Milanovića? Njima se nije ni obraćao. Rekao je da je predsjednik Hrvata u BiH koji su državljani i Republike Hrvatske. I Bošnjacima iz BiH treba oduzeti državljanstvo Republike Hrvatske! Ko im je to dao i šta imaju oni s hrvatskim narodom!

Gubavi

Ostavi BiH na miru,gubo. Dobro je, ipak, da si izvalio budalaštinu pred čitavim svijetom, tako svijet, a posebno Guteres da se uvjeri da su istina riječi koje mu je na sastanku rekao Komšić da susjedne zemlje imaju, i nakon rata, iste ambicije o podjeli i otimanju dijela države. Ovim si ti, majmune, samo izgubio i Hrvati. sa tobom.

Nbs

Oduzeti svim hercegovcima putovnice izdate u makarskoj pa nek onda glasaju

@Gost

Ho`š da sad majoriziram? Znaš li da ti je i iduće 4 goidine Željkec Mr. President! Aaaa?

Hahahahahahaaaaaaa

>>Šta imaju muslimani komentirati izjavu predsjednika Milanovića? Njima se nije ni obraćao. Rekao je da je predsjednik Hrvata u BiH koji su državljani i Republike Hrvatske. I Bošnjacima iz BiH treba oduzeti državljanstvo Republike Hrvatske! Ko im je to dao i šta imaju oni s hrvatskim narodom! ka Gost<< A ti si kao Hrvat i Hrtavski državljanin, a samolajkaču? Hahahahahahaaaaaa....Boga ti, kako te ono zovu u Zagrebu, Splitu ili Osjeku? Hrvatom, jelde? Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Ma Vazda!

Ho`š da sad majoriziram? Znaš li da ti je i iduće 4 goidine Željkec Mr. President! Aaaa? ka @Gost --- TAKO JE! OPET I UVIJEK 300 000+ glasova za Komšića! Zna se!

Rus-mir

Balkancima očigledno nije poznato da u našem Zapadnom svijetu, a posebno u EU, postoji nešto što se zove " ZAJEDNIČKI KULTURNI PROSTOR. On se prostire izvan matične države nekog naroda; na susjedne države i daleko izvan toga. Matična država toga naroda, skupa sa državom u kojoj žive, brine o očuvanju njohovog indetiteta, o školstvu i kulturi općenito, o ekonomskom razvoju itd. Na ovaj način se obesmisle ratovi zbog "svojih" teritorija. Poštivanje demokratskih normi i međusobna suradnja država se podrazumijeva.

Rus-mir

Ako bi sudio po komentarima na bh portalima onda bih rekao da postojanje BiH stvarno nema nikakvog smisla. međunnarodima važe ista pravila kao i među običnim ljudima; Ne pokušavaj me lagati i podkradati, jer se to neće dobro završiti prije svega za tebe koji to činiš!

Rus-mir

PS: Samo da dodam. Ne pokušavaj narušavati moj "kulturni prostor". To ne čini nikada, pa čak ni tada.

Re rus-mir

Ono sto cemo tebi i svim ujama uzurpirati je zivotni prostor, a ti se drzi kulturnog, hrvati su poznati po kulturi, i krleza vam to veli

Zar nije istina

Islamski fundamentalisti i ustaše, kidišu, i hoće lance da pokidaju, kad vide ili čuju Vučića!

/ Najnovije