Burna debata kandidata za načelnike Općine Novi Grad u vezi Kongresnog centra

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dnevni red

PA NE ZNAM STA JE ODVRATNIJE,OVI JADNICI STO SE NATEZU ILI OVAJ ODVRATNI STUDIO TVSA, JEDAN STUDIO ZA SVE PA NE MOZE TAKO MAJKU MU

Semaaaa

Ma Delic je potopio potukandidate, mald ne iskvaren covjek, jasno da je najbolji izbor za Novi Grad Sarajevo.

Guest

Gospodin Adnan Delić, iskreni i dobronamjerni čovjek.Smireno i argumentovano iznio potrebe svakog čovjeka. Samo glas za Adnana! A Efendić, uplovio u lopovske stranačke staze!

DVD

Bio sam skeptik za gospodina Delića ali je ispao kao najumjereniji , nejpošteniji, najkulturniji i najrealniji kandidat za općinskog načelnika. Gosp. Efendić je bio neubjedljiv i pomalo je vrdao dok je gospođa Sanela pokušavala skrenuti pažnju napadima i ne baš lijepim riječnikom što mi se nije svidjelo. Glasam za Delića.

Covid 19

Nisam siguran al ova emisija je def pokazala neke stvari, gospođa Sanela veze nema gdje je, adnan je osvježenje na političkoj sceni. Ostavlja dojam kulturnog i sposobnog vizionara. Definitivno pravi izbor, a efendic je čovjek kulturan, s iskustvom al neko ko je izgubio SDA tako da pored propusta koje je uradio u zadnhem mandatu, neće moći se posvetiti daljnjem radu.

zeko

Čuj ona bila u rovu cijeli rat, vjerovatno sa Nedžadom Brankovićem

/ Najnovije