Bruka i sramota premijera RS-a: Primio odlikovanje od 'lažnog Dodika'!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boze..

..sta rade srbi..

Martić

Šta vas briga šta rade Srbi? Da ne bi slušali vas?

Gost

Na lokalnom sarajstanskom portalčiću udarna vijest iz BL. Imate vi svojih gluposti koje ne objavljujete. Banjalučane nije briga šta je u Sarajevu pa onda ohladite.

-_-

Šta vas briga šta rade Srbi? Da ne bi slušali vas? ka Martić srbi su glupani pravi

-_-

Na lokalnom sarajstanskom portalčiću udarna vijest iz BL. Imate vi svojih gluposti koje ne objavljujete. Banjalučane nije briga šta je u Sarajevu pa onda ohladite. ka Gost koga je uopšte briga šta i čime se bave ovi provincijalnci? Seljačka stoka.

Viskovic je neposredno ucestvovao u genocidu u Srebrenici!

.

Da su turci kojim slucajem bili crnci svi ovi djikani sto ostavljaju komentare na ovom portalu bi bili crni ko ugarak!

.

Dema

Potpuna neinformisanost autora teksta. Ljubiša Savić Mauzer nije bio nikakav kriminalac. Do rata bio socijalni radnik, nakon rata načelnik MUP-a u Bijeljini i poslanik u NSRS. Pominjan kao svjedok saradnik u Haagu. Ubijen po nalogu tadašnjih vlasti u RS jer je puno znao. Za razliku od "novinara" koji ne zna ništa...

Krezo

Krmak jeste al' baš da je Dodik, nije

@Dema

>>Potpuna neinformisanost autora teksta. Ljubiša Savić Mauzer nije bio nikakav kriminalac. Do rata bio socijalni radnik, nakon rata načelnik MUP-a u Bijeljini i poslanik u NSRS. Pominjan kao svjedok saradnik u Haagu. Ubijen po nalogu tadašnjih vlasti u RS jer je puno znao. Za razliku od "novinara" koji ne zna ništa... ka Dema<< Pa kod ovih čim je Srbin on je odmah kriminalac i ratni zločinac. Čak i oni koji nisu ni uzeli pušku

/ Najnovije