Brammertz oštro o Hrvatskoj i Srbiji pred Vijećem sigurnosti UN-a: Kontinuirano poriču ratne zločine

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ovaj činovnik nikako da skonta

***

Miki

Ti sudovi su ustvari cirkus jer sude samo malim zemljama dok protiv velikih se i ne razmatra podizanje optuznice. Zamisli amerikanac si i 20 ratova pocnes okuapcijom tudjih zemalja i smjenom vlasti koja ti ne odgovara i onda slanje vojske rusenje drzave do pepela. Mozda je to demokratika sto bi rekli

Alo

Oni koji se brane ne rade zločin, zločinac je samo agresor.

HAHA ški sud za noćne potrebe, tj. NOOOOOOOOOŠAAA!

*** ka ovaj činovnik nikako da skonta HAHAHAHA ški sud za noćne potrebe, tj. NOOOOOOOOOŠAAA!

Eh, to vam je vidite ¨kako kome pase¨.

Ovaj portalcic istice sta je lose kod Hrvata i Srba, ne preza ni od iskrivljavanja ili izmisljanja tvrdnji. Tako vidite, za mene npr., zlocine poricu samo Srbija i BiH. Hrvatska ne. Eto vidite. I sada mozemo ili svi kulturno prestat caprkat po temama koje posvadjaju, ili mozemo, na VASU INICIJATIVU (...), nastaviti i dalje kao ovnovi na brvnu. Kako hocete.

*skonta*, xi, xi, xi...

*** ka ovaj činovnik nikako da skonta

43

TZABIH I MUNGOSI SU PRAVILI NAJ VECE ZLOCINE

/ Najnovije