Božo Skopljaković: "Čović je izdao i osramotio Andreja Plenkovića"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

skopljakovic

Ti si nas sljedeci izbor, g. Skopljakovicu

Ralle

Za ovog nije.ni.rođena majka glasovala i on bi da se nešto pita.

Db

HAHAHA IZGLEDA DA JE ČOVJEK JAKO UPUCEN U POLITIKU,IAKO NIKAD, ISKRENO ČUO ZA NJEGA NISAM.

Bos-Sa

Samo su gradjani u BiH,demokratskog ponasanja,a nacionalisti pusu u jednu nacionalnu “tikvu”, i nije ih briga koliko je to lose.Zato g. Skopljakovic spada u demokratske gradjane,a ne nacionaliste

tonk19

Božo imate moj glas. Sve sto ste rekli je tocno. Nazalost Dragan nikad nece odustati od fotelje. On zeli moc, da se sakriju njegove mutne radnje. Moj glas nikad Dragan nece dobiti.

Guest

Guest Ko glasa za jednog od tri ortodoksna lopova nije normalan. Nije sve u zivotu pojesti i pokakiti. Bolje je dostojanstveno umrijeti od gladi nego da te lopovska prokleta ruka hrani.

/ Najnovije