"Moja adresa: Srebrenica" i DF: Danas je bio nedopustiv pokušaj majorizacije Bošnjaka

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

E dudek

E moj dudek, boli istina sto su ti preci bili srbi, pre zarad licnih interesa predjise na drugu vjeru, pa sad pljujes ne bi li istinu zaboravio.

Istina

Pa da, za muslimanske extremiste, srpske žrtve, i ubijena djeca i ljudi nisu vrijedni poena. I to, imaju drskosti da se ponašaju tako u srpskom entitetu! U federaciji, gdje su muslimani i Hrvati, Srbi su istrijebljeni, a oni koji su slučajno ostali, ne smiju ni da se jave!

Istina

Pomena.

Dudek Krivousti Njofra

@istina...da da mnogo srpske djece je pobijeno onim srbima koji su ostali da brane civilizacijske vrijednosti Bosne,od onih Srba koji su otisli da stvaraju genocidnu tvorevinu Rs,pa sada kazu da su protjerani...cuti ceto rijesice se ratom ako svijet ne demotira tu Rs

JA1

Jel moguce da je sve ove komentare iznad napisao jedan te isti covjek? Meni se cini upravo tako. Ja svakakvih budala u ovoj drzavi ima.

Dudek Krivousti Njofra

@ Ja 1...budalama je more do koljena ,tako im se cini

/ Najnovije