Borrell: U Evropi nema mjesta za podijeljenu BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikolica s prikolicom

Ključno: "Nadamo se u dogovor između strana kako BI SE MOGLI održati izbori.” kazao je između ostalog Borrell.

OHR na Fadilovom kisiku

Ne znam sta jos treba da se desi da bi tzv Europejci skontali da se BiH odavno raspala. Neodrzavanje izbora na jesen je zadnji cin raspada ovog mrtvaca zvanog drzava.

Portugalac

E dok vi se skontate eto Ruja ponovo u Berlinu!Imate njegove igrače Mađarsku,Sloveniju,Slovačku.Hrvatsku,haahhha!

nasvasta

Samo sankcije nacional fašistima.

071

Ukratko, i pošto se Njemačka najviše pita, izbori će biti održani, a niko više ne misli ovu trojicu degena tretirati kao partnere, jer je to sada već teška, teška blamaža (mislim, uvijek je bila, ali sada se kontekst mijenja, i malo je previše da ozbiljne države titraju trojici korumpiranih, provincijskih uhljupa).

Guest

Ova Srbadija na ovom portalu, sto sanja, kako ce dio BiH pripasti Smrdiji i HR, je još poremecenija, nego sto sam vec znao. Bolesan i poremecen narod, do zla boga. Navikli zivjeti, vazda u nekim snovima, neostvarivim!!!!! Previse su glupi, da to shvate.

/ Najnovije