Borrell s bh. političkim liderima: 21. februara će se razmatrati...

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Mamuvamvasu, navukli nam ludjacku kosulju pa onda dogovorite se. Jedan predsjednik pa da vidis, Dodik bi onda bio najveci bosanac kad bi se morao boriti za glasove bosnjaka i hrvata a naravno i gradjana. Time bi prestali svi problemi ove drzave. Svi ovo znaju al nama je bolje da hodamo po tankoj zici izmedju rata i mira.

Guest

Guest Stvarno zar je moguce ovako se ponasati kao MZ. Sve znaju sve vide sad jos kaznjavaju cijelu BiH zbog ortodoksna tri lopova sa pomoci. Umjesto da ih uhapse i sklone zbog ugrozenih gradjana oni ih jos kaznjavaju. Ne znam sta dalje reci nnego djonasenje.

Kija

Samo pritisak pritisak navalite licemjeri valja progurati legitimnog u ovoj gužvi dok dodik ruši državu..... i uvijek zabrinuti i tako 30 godina da vidimo ko ce stisnuti da se nazove IZDAJNIKOM BOSNE I HERCEGOVINE!!!!!

Nikolica s prikolicom

2 entiteta i 3 konstitutivna naroda, to je temelj svakog razgovora. Oni koji ruše temelje Daytonskog sporazuma ustvari ruše BiH. Ako se brzo ne dogovorite mislim da BiH neće više postojati ni na karti. Google će u karte samo još ucrtati one crvene linije i to je to.

Guest

Guest Znate li vi iz MZ da se i drugi pitaju ne samo vodje tri cobana. I nas se tice BiH,jer i mi dajemo drzavi kao i ove ovce sve dazbine. Ako je tako da tri ortodoksna lopova se samo pitaju nas koji nismo u tim coporima iselite pa neka njima ostane vjerska BiH.

/ Najnovije