Borba za život se nastavlja: U Sarajevu danas novi protesti

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Ne znam ko je ludji.

Hajte pred koševsku bolnicu, ako smijete!!

.

papac

Pazi ovog korona derneka, hoce li organizator odgovarati ako se ko zarazi ?

G

Ja sam za proteste protiv protiv maski protiv razmaka protiv vakcina a ne za mjere da nas polome zatvarajuci nas.

lol

Ja sam za proteste protiv protiv maski protiv razmaka protiv vakcina a ne za mjere da nas polome zatvarajuci nas. ka G Ti očito nemaš mozga..

gost

Nećete imati veću podršku dok vas organizuju i vode Aida Feraget i ekipa..

Kospice, kikiriki, avaz za podguz

kospice, kikiriki, avaz za podguz

ghost

. ka Hajte pred koševsku bolnicu, ako smijete!! nikakav problem, ali ovo nisu takvi protesti. jos.

Dosta je vise

Bravo dosta je vise,narode svi na ulice!

Nije Bosnjo bas TOLIKO glup....

. ka Hajte pred koševsku bolnicu, ako smijete!! nikakav problem, ali ovo nisu takvi protesti. jos. ka ghost<< cetnice...dosta je tvojih 6 komentara na ovu temu?Ili ti ih je malo..ovdje treba sviju LEGITIMISATI pa ce te vidjeti da ih je barem 70% iz Lukavice i sa Pala..ovo nema veze sa Vladom, promjenama...cim su sad napravili "udruzenje zena"...saka je tih petokolonasa ali ih neko JAKO DOBRO PLACA i organizuje(gledaj smao rekvizite,jakne,odjecu,transpåarente, "suvenire"...)..neko ovdje JAKO DOBRO PLACA SVE OVO....znamo da BIA tu ima uveliko prste(ta Kojovic im je gkavni za Sarajevo) ali ima tu i neceg veceg...

W

Bosnje nikako da shvate da im nije kriva bih ni rs, nego fbih. Kako je rs nabavila vakcine i respiratore mogli su i oni, a u fbih im se sudi za neispravne respiratore, a vakcina ni na vidiku. Ali bosnje ce kao i uvijek udariti po dodiku i covicu, a ne po sda za koju glasaju vec 25 godina i ciji kadrovi im to konstanto rade. Nikad vi pameti necete doci od svoje srbofobije.

/ Najnovije