Bolnica u Foči šalje na obuku medicinare kojima je novorođenče palo na pod

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Imena!

Ko je ta/taj koji je ispustio novorodjence? sad odjednom medicinar?! A zna se da medicinari ne poradjaju, nego hirurg akuser! Svi trebamo da znamo ime, zna se kome se to desilo! I zasto nije bolnica sluzbenim putem obavijestila policiju, nego otac morao i time da se bavi u vrijeme kada mu se novorodjence borilo za zivot?

cuj molim te

kolegij, izvjestaji, obuke, treninzi... STA JE sa djetetom, ubice?? Ispustila bih ja vas sve jednog po jednog sa treceg sprata, sve. Pa biste rekli kome je ispalo dijete i zasto! P. vam materina, i vama i ko vam je prodao diplome i zaposlio vas na najvaznijem poslu na svijetu!

Lila

Umjesto u ZATVOR salju na obuku, esvastacu cuti !!!

NinaS

***Uz dužno poštovanje! To *** koje je sakrilo da je dijete palo treba udarati sve glavom od zid dok mu ne pukne lobanja Pa se onda praviti da se ništa nije desilo! Nadam se da će otac djeteta uzeti pravdu u svoje ruke! I polomiti mu i lobanju i vilicu! Ne smije da se desi da dijete ispadne! Ne smije! Ali koje smeće moraš biti da ne prijaviš! To dijete je moglo umrijeti, i ko zna sa kakvim posljedicama će zivjeti! A vi ih šaljete na obuku! Peticija da se pravi da se otpusti i da izgubi licencu i nikad više nigdje da ne može da se zaposli!!!!!

/ Najnovije