Bodo Weber: Odluke Schmidta nanijele ogromnu štetu demokratiji i vladavini prava

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jole

U prijevodu, nanijele veliku štetu muslimanima Bosne, koji su obezvalšećeni i stavljeni u manjinski položaj odlukama islamofoba Schmidta!

Mile

Što prije muslimani shvate da je BIH nepovratno podijeljena, prije će biti svima bolje i ova napacena država će napokon biti kako treba. Mora im biti jasno da im je toliko ostavio njihov babo Izmetbegovic, da imaju23% i nema više. Tzv.gradjanska država nikad neće biti i kad to shvate Sejdo i ove cikice iz ovog nekog kruga, biće svima dobro.

Bez pameti

Dayton je pocetak sulude politike politicara koji nemaju pojma o uredjenju jedne drzave. Politicari koji su imali poziciju ali ne i pamet.

Rale

Što prije muslimani shvate da je BIH nepovratno podijeljena, prije će biti svima bolje i ova napacena država će napokon biti kako treba. Mora im biti jasno da im je toliko ostavio njihov babo Izmetbegovic, da imaju23% i nema više. Tzv.gradjanska država nikad neće biti i kad to shvate Sejdo i ove cikice iz ovog nekog kruga, biće svima dobro. ka Mile dobro te je fasisto. da nema muslimana, klali bi se izmedjuse, kao sto smo glave kraljevima skidali u snu. jednostavno je vecina u nas zlo pleme

Mrki

Bosna po principu 49% Srbi, 23%Afrikaneri i 28%Usta.e je jedina opcija

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

Bosna po principu 49% Srbi, 23%Afrikaneri i 28%Usta.e je jedina opcija ka Mrki PRVO DRUGO POLUVRIJEME OSVETA ZA 11 GENOCIDA PA ĆEMO SE ONDA DIJELITI AKO PRIJE TOGA NE POBJEGNEŠ NA PRADJEDOVSKE KARPATE ODAKLE SU VAS TURCI DOVUKNJARILI NA OVE PROSTORE KAO SVOJE SLUGE KONJUŠARE I TAKO TO!

Haha

Što prije muslimani shvate da je BIH nepovratno podijeljena, prije će biti svima bolje i ova napacena država će napokon biti kako treba. Mora im biti jasno da im je toliko ostavio njihov babo Izmetbegovic, da imaju23% i nema više. Tzv.gradjanska država nikad neće biti i kad to shvate Sejdo i ove cikice iz ovog nekog kruga, biće svima dobro. ka Mile Šta ti piše u ličnoj karti? Koji pasoš koristiš - ako i koristiš... Registarske tablice nemaš - nemaš para za automobil jbga... Ali inače su bosanskohercegovačke. U Ujedinjenim nacijama je zastava Bosne i Hecegovine. A da bi Bosna i Hecegovina bila podjeljena... Može! Ali ratom. Imaš li/imate li damu za rat?! Nije ovo 1992! Nema više JNA i njihovih tenkova! pa bujrum ;)

Mrki

PRVO DRUGO POLUVRIJEME OSVETA ZA 11 GENOCIDA PA ĆEMO SE ONDA DIJELITI AKO PRIJE TOGA NE POBJEGNEŠ NA PRADJEDOVSKE KARPATE ODAKLE SU VAS TURCI DOVUKNJARILI NA OVE PROSTORE KAO SVOJE SLUGE KONJUŠARE I TAKO TO! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A duvaj ga Ljiljana kao mamica tvoja sto je poznata u Luxemburgu kao usisivač

.

Bosna po principu 49% Srbi, 23%Afrikaneri i 28%Usta.e je jedina opcija ka Mrki Čekaj, a gdje ćete vi vlašine? Nisi valjda sebe zaboravio?

Mile

Šta ti piše u ličnoj karti? Koji pasoš koristiš - ako i koristiš... Registarske tablice nemaš - nemaš para za automobil jbga... Ali inače su bosanskohercegovačke. U Ujedinjenim nacijama je zastava Bosne i Hecegovine. A da bi Bosna i Hecegovina bila podjeljena... Može! Ali ratom. Imaš li/imate li damu za rat?! Nije ovo 1992! Nema više JNA i njihovih tenkova! pa bujrum ;) ka Haha Jado jadni..BiH je podijeljena upravo od 1992.godine. A to što vi bošnje imate 23%,zahvali gadu Aliji, on vam potpisao toliko..i mozete vi trazit sta hocete, al više nećete imati niti dobiti..niko nije protiv BiH, ali jeste protiv onakve kakvu je žele Sejdo (njegova hannuma) i Bakir Izmetbegovic. takva neće biti..NIKAD..

MrziteljPDA

Danas Nikšiću i njegovoj marionetskoj vladi nije potreban ni jedan poslanik jer njima ne treba većina i dovoljno je samo da Stojanović bude protiv smjene. Toliko o demokratiji u FBiH

.:.

Jado jadni..BiH je podijeljena upravo od 1992.godine. A to što vi bošnje imate 23%,zahvali gadu Aliji, on vam potpisao toliko..i mozete vi trazit sta hocete, al više nećete imati niti dobiti..niko nije protiv BiH, ali jeste protiv onakve kakvu je žele Sejdo (njegova hannuma) i Bakir Izmetbegovic. takva neće biti..NIKAD.. ka Mile Pa krenite. Napravite kakvu želite Bosnu i Hercegovinu. Možda i uspijete... Ali možda i ne ;)

Gost

Ovi sećijaši žive duže od partizana. Sve Metuzalemi a nešto bi se pitali.

BRKICA

TI SI GLUP BODO

Ajd ne seri, Svapcicu!

Nemas ni pravu, autonomnu drzavu, kamoli sta vise! Ameri ti se ru po glavi od WW2... Ustava nemas, samo vrhovni zakon...

Vrlo jednostavna istina, ali nekako im ne ide...

Što prije muslimani shvate da je BIH nepovratno podijeljena, prije će biti svima bolje i ova napacena država će napokon biti kako treba. Mora im biti jasno da im je toliko ostavio njihov babo Izmetbegovic, da imaju23% i nema više. Tzv.gradjanska država nikad neće biti i kad to shvate Sejdo i ove cikice iz ovog nekog kruga, biće svima dobro. ka Mile

BRKICA

ka I JOPE TI JA ***** U ZVALJU! ZAPISAJ MAMICU

bespolodna onanija

islamističkog, nebitnog plaćenika bode (ga straga)

/ Najnovije