Blokirani radovi u centru Sarajeva: Načelnik Mandić optužio Kapidžića da opstruiše projekte

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

Taman se Mandic probudio iz zimskog sna.

saibaba

***

BUUM

Kapidzicu nemoj biti licemjeran zasto isto ne reagujees u opstini opcini STARI GRAD centar je mala maca za stari grad ocita anarhija bolje receno privatizovana haha sta vam radi kepec ibrhhim

Hercegovac u Bosni

Ego je čudo.Ono kad javno počneš doživljavati privatnim pa nema ni zakona ni ustava.Sve vise ličimo na bliskoistočnu diktaturu.To je valjda glavni cilj sda.Kvazi monarhija po bliskoistočnim modelima a Opozicija misaona imenica.

JA1

***

wt

cekaj ba lik hoce da uredi trg a SDA mu ne dozvoljava pa ovo je nevjerovatno !

Interes

Sta ocekivati od tipa koji se prepucava sa drugim partijama preko nasih ledja i novaca. Sto nije blokirao gradju zgrada ALTRA i SSC na Marijin Dvoru , koje nisu u skladu sa arhitekturom sredine? Neko je imao dobrog interesa u svemu tome.

Arčibald

SDA, vrijeme vam istice....

Urbanizam

**** lud zbunjenog …Momci s****ste vi sve polahko al sigurno …Na ovaj nacin cete rastjerat investitore i BiH pretvoriti u slijepo crijevo …..

saibaba

Mandicu pa kao nacelnik trebao bi da znas da ne moze da se gradi bez dozvole

muamer

pa i treba ovako .Ima trojka sve dokumente o zlocincima iz SDA u vezi Kvadranta B u vezi Skenderije u vezi BBi banke i njene uloge u svemu SVE dokumente imaju . Ali su pic...e vrlo jednostavno Pametni ste i namazani ali u k...u Vi ste obicne pic...e Naravno znate da je nemam lazna imena i brojke u imenu Ovo sam ua Muamer i mamicu vam j....m kriminalnu.

Al Kapo

Kriminalni poduhvat by Faruk Kapidžić... Kriminalac sa pedigreom koji se ugradio u zakonski okvir i kara koga i gdje stigne.. naravno sve za pare koje traži za ebeni potpis.. društvo jednog lica

/ Najnovije