Bivši vojnik ARBiH koji je spasio 45 Srba: Tri dana prije je moja majka živa spaljena

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Priznajem da je bolji covjek od mene, ja bi ih sve poubijao.

.

Human gest ako su bili civili ako si spacio njihove vojnike onda si bio los vojnik taman da si Marshal

Porfiricus Geneticus

Tebi Reki svaka čast a neka ovi junaci laju koliko god hoće!!

Gost

26 godina od rata i dalje se pricaju ratne price. Valjda ljude puca psiholoska trauma da ce uskoro umrieti pa da nekako naprave smisao od zivota. Hajde predeverati cemo jos deceniju dok ratni kadar ne pomre pa po medijima citamo o sportskim, naucnim, kulturolosnim i nekim vedrim temama konacno.

Ljiljan

Sada I on tek vidi koja je budala!

zasluzio je

a Zlatne ljiljane dobijaju ratni profiteri i skupljaci donacija iz dijaspore... uglavnom ga napadaju sda papkari i podrumasi koji rata osjetili nisu a Gorazde zna ko je Reko... svaka tebi cast ljudino!

Zona@Sumraka

Ovakvih Ljudskih Velicina i Heroja ima u svakom Narodu kao sto je npr. Matija Stević, čovjek koji je spasio pun autobus Bošnjakinja sa djecom... I jos opet se kasnije kao Srbin se izvinio bošnjačkom narodu! Slicnih dogadjaja kao sto je ovaj takodje je bilo na svim stranama, gde su neki Srbi spasavali Bosnjake ili Hrvate. Cinila su se dobra dijela i ja se ponosan na takve Ljude. Ali sam tuzan kada cujem ili vidim da se oni u svojim Naraodima tretiraju kao kukavice ili izdajice i to je ono sto je Najzalosnije u svemu ovome.

Koel

Izdajnik koji je dosao u opkoljeno gorazde kroz srpske linije i pobjegao iz gorazda za makedoniju kroz srpske linije ocito kosovac bljakkk

Dudek Krivousti Njofra

KOSOVAC dezerter...kod djikana nema greške...samo civile srpski eroji ubijaju

Vidovnjak?

Kao je došao do zaključka da bi ARBiH pobila 45 civila?

Car

ovo samo pokazuje kako je armija tzv bosne u biti bila zlocinacka organizacija koja je pocinila genocid cast izuzecima

Ma ja

Da ti dragi Allah u dobra djela upise, ucvrsti korak tvoj i nagradite na sudnjem danu jer ko spasi jedan zivot kao da je spasio cijeli svijet.

Ima Boga

Po negativnim komentarima se vidi ljudsko dno,tvojih i mnogih drugi nema,ali mores ciste savjesti pogledat u spiglo,a onaj gore ce svima zasluzeno sudit pa nek se pripremi svako i na ovom i buducem svjetu i to je jedina i pravda i istina,a oni nek i dalje bleje.

Mi

Caco je heroj. Ne bude li Bosne neće biti ni nas.

/ Najnovije