Bivši gradonačelnik Sarajeva imenovan za ambasadora: Skaka čeka agreman Katara

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

I mi se nečemu nadamo i nešto hoćemo? P jbt ja nas mrzim radi ovog degenerika i sličnih njemu, kako nas bolan bolan neće Srbi i Hrvati mrziti?!?

zalosno

koji po redu blam i sramocenje BiH u reziji kriminalne sda... stvarno je doslo vrijeme da se ovaj tamni vilajet napusti zauvijek

jdflkkl

Ovaj će vas zadrigli prasić s osmehom lepo predstavljati. Ajde kao da su oni bolji ;)

Tuzna vrba

koji po redu blam i sramocenje BiH u reziji kriminalne sda... stvarno je doslo vrijeme da se ovaj tamni vilajet napusti zauvijek ka zalosno evo mi skocio pritisak, gusim se. Misljah da smo ga se rijesili a ono jos gore. To je primitivno i neobrazovano. Ne poznaje ni Rubensa, ni Goju, ne zna sta je kubizam i impresionizam, ne zna o Hemingveju, Skotu Ficdzeraldu, Ibzenu, o planetama, klasicnoj muzici, bruka jedna. Taj moze samo cijepati drva narodu tako glup. 'Bem te domovino ko ti nametnu najveci sljam da te vodi.

@Brato

I tako sad nije problem što je dodik protiv nikakvo kočenje. A kad su trebali helikopteri radi požara a dodo je bio protiv onda je kočio i nema helikoptera i normalno dodo je kriv. A sad nije problem e jeste smiješni

Fuj

Isto kao da namjerno šalju najneuglednije i najneobrazovanije da nas predstavljaju, da nas što više izblamiraju. Tužno je sve ovo, Skaka i njegovi kapaciteti, a pogotovo izgled nisu ni za predstavnika mahale

Gost

Ode covjek da se i tamo bori protiv antifasizma

Kvin Latifa

koji po redu blam i sramocenje BiH u reziji kriminalne sda... stvarno je doslo vrijeme da se ovaj tamni vilajet napusti zauvijek ka zalosno Ma sta napusti? Da nas Nijemci, Francuzi ma cijela EU ponizava ko stoku. Oteti bagri sto je pokrala i NJIH istjerati iz drzave. I skupiti ono intelektualaca sto je ostalo, a da nisu nacionalisti, i napraviti Vladu koja moze svugdje parirati.

BiH

fuj

nasvasta

SDA sad ste ga baš zasrali uhljebljujući duduka sa diplomom iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake pukli ste šamar svoj školovanoj omladini i njihovim čestitim roditeljima,vi ste zlo za čestite Bošnjake.

?

Tužano.Dozvolili smo da nas predstavljaju najgori a ne najbolji i propast je neizbježna!

dP

Sretno ambasadoru. :)

Guest

ode covjek sunetit bogate arape i primat ga u dupe hahahah

Jah

Haj bgt,kad mogu testirat sa majmunima letove u svemir sta fali da ‘kaka ide u Katar

/ Najnovije