Bivša sutkinja Lejla Fazlagić vratila se u BiH: Sutra će prisustvovati ročištu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuka bez morala

Jedna ovakva bi bila dobrodošla u hotel Vojkovići. Taman bi se uklopila. Međutim, toliko se nakrala da može kupiti mnoge koji su na prodaju. Nadam se da će joj prisjesti stanovi mrtvih.

Ja1

***

Tuner

Hdz novinaru ona je sudijnica.

Micky

Obecano joj je da ce biti oslobodjena optuzbi. Ostaje da se vidi da li je pravosudje doista toliko korumpirano. Nije je Dino bezveze opjevao u svojoj pjesmi.

Ima....

dobre mlijećne žlijezde .... baš je milf !

Pogledaj bolje

dobre mlijećne žlijezde .... baš je milf ! ka Ima....

Gulliverus

Ako se bitch vratila i ušla u državu zašto nije uhapšena, kriminalka i prevarantica. Ali sam siguran da se nije vratila, plaši se pritvora, ovo samo glumi, laže i da joj ćehra izađe na portalima. Nevjerovatno da je ova mafijapica još uvijek na slobodi, gdje je sada Murphy , Jel ovo pravna država??

IVA

PRVO JOJ TREBA DAT IKAZNU STO JE POBJEGLA IZ DRZAVE,ZATVORITI JE PA JE IZ ZATVORA DOVESTI NA SUDJENJE!

Istina

Znamo da smo najkorumpiranija zemlja u Evropi i to vidimo svaki dan.Ako u ovom slucaju gdje je doticna napravila mega kriminal bude oslobodjena onda ovdje treba ugasiti svjetlo.

Cirkus se nastavlja

Klasicna poslijeratna kriminalna prica,olos kao i sama sto je poturila se u kriminalnoj hobotnici za dobar dio kolaca,evidentno su napravili dogovor i d r o lj a ce slobodno setati,gdje su pare?????

Pehlivan

Dogovor je pao.predratna igracka Sarajevskih vlasnika kafana je postala poslije rata sudinica,sta ocekivati od drzave,nista.

/ Najnovije