Bisera Turković pojasnila šta znači pristupanje Zajedničkom regionalnom tržištu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pitanje

Pa na ovaj način će proći granicu svaki naoružani srbski terorist

071

Najbolje mi je ovo "uzajamno priznavanje diploma". Široki za Megatrend. Da umreš od smijeha. A najcrnje što u EU funkcioniše sistem rangiranja, pa eto pogledajte ima li na tim spiskovima makar nekog od univerziteta i fakulteta iz regije (osim par državnih koji su obično tamo negdje na 957. mjestu - u najboljem slučaju). Usput, ovih 9 milijardi će upasti u crnu rupu.

Sarajevo u duši

Ne znam kako bi se osječala Gospodža Bisera Turković i RadioSarajevo, kada bi zajednički odlučili da se povuku iz javnog života Bosanaca. RadioSarajevo kao i Bisera Turković žive od nekad slavne davno prohujale prošlosti. Za RadioSarajevo se može rači da je trečerazredno informativno preduzeče koje služi da samo pojedinci imaju redovna primanja, radni ztaž i penziju, i pored toga što su krajnje nesavjesni i nedogovorni. Vrhunska dostignuča novinarsta Gospode RadioSarajeva su reklame i to ne obične reklame koje se pojave ponekad u čošku ekrana kod serioznih novina, nego pravo reklame koje smetaju čovjeku, koje ga provociraju i odmah mu ujutru pokvare raspoloženje. Reklame kao da ih Dr. Mengele ili Dr. Radovan kreira. jer zaklanjaju i onemogučvaju da čovjek pročita ono šta je uadarno, birtno. Za Gospodžu Turković je kao i za nekoličinu njenih partijskih istomišljenika koji još uvijek žive na račun države za koju ama baš nisu ništa učinili, osim što su partijski podobni da popunjavaju mijesta i funkcije u državi samo da na njih ne bi sjeo vla kako to u Sarajevu kažu. Muslim da bi bio veliki uspjeh kada bi direktori i uredništvo RadioSarajevo i Gospodža Biserka Turkovič pošto vole BiH i njene narode, radili nešto poput narodne kuhinje, šta rade mnoge plemenite osobe i na taj način pomagali ljudima.

Gost

Prekrupno je ovo pitanje da ga u ime svih preko noci i zaobilazno realizuju Ministrica vanjskih poslova i "kao" Predsjedništvo. Ovo mora ići na referendum. Posljedice su mnogo dublje od ove brzinske priče koju i ona i njeni nalogodavci pričaju.

/ Najnovije