Bisera Turković odgovorila na Grubešine prozivke: A da opet pročitate tekst?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

U interesu građana i države obiđi naselja na dominantnim kotama i reci nam ima li tu države i koje. ;)

@dP

Nemamo mi Drzave (Bosne i Hercegovine) vec odavno, Ima tu zamo neka lijepa, prelijepa Zemlja (Platz) A u toj lijepoj Zemlji stanuje Fasizam, Rasizam, Sovinizam, Radikalizam, Korupcija,Kriminal, Mafija,Ubice, Cetnici, Fundamentalisti, Ustase...i tako dalje. Svo moguce Smece od politika i poroka na jednom mijestu je i u stvari drugo ime za BiH.!! Smrt Fasizmu.!!

dP

Kakav narod, takva država. Nažalost.

Mostar

SDA je teroristicka organizacija. Uvjetovali su olaksan ulazak turistima uz sntigenski test sa ukudanjem viza za Saudijsku Arabiju i onda im kriv HDZ

@Mostar

SDA je teroristicka organizacija. Uvjetovali su olaksan ulazak turistima uz sntigenski test sa ukudanjem viza za Saudijsku Arabiju i onda im kriv HDZ ka Mostar Jesil' to ti Grbeša ?

Slobodni Mostar

Ma grubesa je nepismena seljacina. Podobni kadar bez škole i sta očekivati od njega. On ništa ne odlučuju on samo klima glavom

nasvasta

Ustaše na svakom koraku gledaju da oštete državu imali zakona za one koji štetu nanose državi ,SDA dajte još fotelja fašistima nek svi uposleni u JP budu naj manje poslovođe bez obzira na strućnost i porijeklo diplome.

Tako je ministrice Turković!!

.

Ccc

SDA je teroristicka organizacija. Uvjetovali su olaksan ulazak turistima uz sntigenski test sa ukudanjem viza za Saudijsku Arabiju i onda im kriv HDZ ka Mostar UZP...STE VI

A da ste Vi mozda...

... sjeli sa njima pa se dogovorili prije nego ste usli u sve ovo? Nego se ovako prepucavate i dopisujete kao da ste na dva kontinenta. Sjedite i dogovorite se vise. Samo nam razvlacite pamet. Sjasite vise. Vi od svojih saopstenja dobijate dobru platu, a mi dobijamo bolestine i kupujemo kartu u jednom pravcu.

/ Najnovije