Bisera Turković: Novi saziv može u najkraćem roku ispuniti uvjete za početak pregovora

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

SDA se izborila samo da BiH bude na dnu ljestvice u Europi po stepenu razvoja i svim parametrima ekonomije, a da mi koji u njoj živimo u stvari jedva preživljavamo. O zatucanosti da ne govorimo.

Ho ho hoo

E sto si bila ministrica bila. Da sam ja dobio vlast kojim slucajem ne bih ti oprostio nista i onda bi se ti iz zatvora javljala.

Let3

NoviSaziv je raspodijelio fcije svatko je dobio sto je htio i od tog trenutka se nista nece valjati i talasati

muki

***

Panzer

Lijepe riječi su ukras

adi

***

Adi

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan SDA bot

Lijepe riječi su ukras

Rty

Ova sto se ljubaka s iranskim ambasadorom kao sad zasluzna , i bake sto se ljubaka s erdoganom.Pa a EU ih mrzi do koske.

/ Najnovije