Bisera Turković: Apsolutna je laž da sam stopirala nabavku vakcina iz Katara

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Jesi garantovano! Jesi stopirala vakcine! Takva masna nisi ni za šta osim da ždereš! Debelguzo jedna

ko šalje skakavca u katar

ko šalje skakavca u katar ko šalje skakavca u katar ko šalje skakavca u katar

Ralle

Debela krmača nije imala koristi od ove nabavke i odmah stopirala nabavku..obicno za ovakav posao dobije neki stan, nekretninu ili sina zaposli.kod.Osmice..

Sramota

Kako te nije stid ? Hoces reci da ni Skaku nisi smjestila, pravi predstavnik ove zemlje, kakvi su nam politicari, takva nam je i zemlja. Nikakvo cudo da se nigdje nismo pomakli evo skoro 30 godina od rata.

PapeMehlem

Raja je nezahvalna, koliko je samo hurmi stiglo, niko ne spominje!

dP

Mensečini da je ova pojela sve hurme. :D

/ Najnovije