Bill Clinton i Christiane Amanpour: Situacija u BiH je nešto kao "hladni rat"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Bil je kubansku cigaru ustima nabijao u vulvu Monike Levinsky u Uvalnom ured

Ho

@Mostar Nema lijeka za tebe.

Jah

Bil je kubansku cigaru ustima nabijao u vulvu Monike Levinsky u Uvalnom ured ka Mostar Kad je pr'n'o pa vi rekli "Oluja" valjo ti je.

miki

Tobe jarabi,stigla ga suza srebreničke majke.

miki

The Night King, oca m' ;)

Jes

Tobe jarabi,stigla ga suza srebreničke majke. ka miki

Moćni saveznici svih vrsta

Uz međusobna dekodiranja američke vojske, kosovske OVK, ruskih "ribara", turskih "plinara" i njemačkih "istražitelja" u Jadranskom, Sredozemnom, Crnom i Mramornom moru, Mađarska, BiH, Bugarska, Moldavija, Hrvatska, Sandžak, Vojvodina, Slovenija, CrnoGora, Rumunija i Makedonija imaju znatno veće izglede u pripitomljavanju i oplemenjivanju beogradsko-šumadijskih kadrova.

/ Najnovije