BiH izgubila 70 miliona eura. Iz Delegacije EU poručili: 'Vrata za nove projekte nisu zatvorena'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Derim

Ma napravili dil sa srbijom i namjerno blokirali, a poslije ce im smrad iz srbije dati dio tala. Progledajte vise ocima glupsoni.

Moojadeen

To se nikad ne bi dogodilo da imamo državu. Ovako nam ne preostaje ništa drugo nego gledati haos i tugovati

Dea

Nije BiH izgubila 70 miliona, jer ih nije ni dobila. Dodik vuče za nos ove levate iz Federacije i aferim mu na tome.

EU RAT

BiH dobija novce cim izbaci teroriste na Bliski Istok

ta će ba 70 miliona eura,

mi imamo rezoluciju, suljagu i muniru!

Maaarš kujo nacistička .

Majku vam ****no nacističku .Doće i vama kraj jednog dana .Nećete moć još dugo preko poganih pasa da unesete štavate našu državu i bošnjački narod

Mijo

To će rješiti nositelji europskih vrijednosti.

Rs se nikad nece odreci sebe za saku dolara kao vi

Cuj da se rs odrekne entitetskog veta radi nekog jednokratnog eu projekta, nakon cega bi bosnje mogle raditi sta hoce i praviti svoju dzamahiriju od citave bih. Samo ameri i njihove eu sluge politicki ucjenjuju drzave za realizaciju privrednih projekata, dok rusija i kina to ne rade. To je glavni razlog zasto sve veci broj drzava bjezi od amera i zbog cega ce se eu raspasti. Naravno da se rs nece odreci svojih prava i nadleznosti za saku americkih dolara ili eura, koji ionako nemaju pokrice jer ih stampaju u nedogled bez ikakvih ogranicenja.

Da bijemo kristofasiste da ih opajtamo

BiH dobija novce cim izbaci teroriste na Bliski Istok ka EU RAT A kad bude gotovo vnago zatrpamo. ;)

Raste sljiva Tarabiceva

mi imamo rezoluciju, suljagu i muniru! ka ta će ba 70 miliona eura, Jesi li ti jedan sretnik od one dvojice pod njom? Je bena ti je genocidna konkurencija sa nacistima i cionistima.

Smrad psetosavlja do neba se cuje

To se nikad ne bi dogodilo da imamo državu. Ovako nam ne preostaje ništa drugo nego gledati haos i tugovati ka Moojadeen Zemlja zaudara nebeskim srbinom koji ne umije vodovod do Vojovodine napraviti ali zna genocidno srbovati.

Smrad psetosavlja do neba se cuje

Cuj da se rs odrekne entitetskog veta radi nekog jednokratnog eu projekta, nakon cega bi bosnje mogle raditi sta hoce i praviti svoju dzamahiriju od citave bih. Samo ameri i njihove eu sluge politicki ucjenjuju drzave za realizaciju privrednih projekata, dok rusija i kina to ne rade. To je glavni razlog zasto sve veci broj drzava bjezi od amera i zbog cega ce se eu raspasti. Naravno da se rs nece odreci svojih prava i nadleznosti za saku americkih dolara ili eura, koji ionako nemaju pokrice jer ih stampaju u nedogled bez ikakvih ogranicenja. ka Rs se nikad nece odreci sebe za saku dolara kao vi Zemlja zaudara genocidnim majmunom.

kraj sutjeske hladne vode

likinja je jedan od operativaca masonerije & jezuita, zapravo jako opasna (malo poremećena) ženska...

/ Najnovije