BiH i Crna Gora potpisuju Sporazum o saradnji u procesu pristupanja EU

Anadolija
BiH i Crna Gora potpisuju Sporazum o saradnji u procesu pristupanja EU
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak boraviće sutra, u svojstvu člana delegacije Vijeća ministara BiH, u službenoj posjeti Crnoj Gori.

Domaćin posjete će biti predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković. Crnadak i ministar evropskih poslova Crne Gore Aleksandar Andrija Pejović će tokom posjete potpisati Sporazum o saradnji između Vijeća ministara BiH i Vlade Crne Gore u procesu pristupanja Evropskoj uniji (EU).

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić boravit će sutra u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori. Zvizdić u posjetu Crnoj Gori putuje na poziv predsjednika Vlade te zemlje Duška Markovića.

Tokom boravka u Podgorici predsjedavajući Zvizdić će se, osim sa Markovićem, susresti sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem i predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem.

Kako je najavljeno iz Vijeća ministara BiH, Zvizdić će sa najvišim crnogorskim zvaničnicima razgovarati o unapređenju bilateralnih odnosa i regionalne saradnje, a posebno jačanja saradnje dvije zemlje u procesu euroatlantskih integracija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije