BHRT nakon skandala sa "takozvanom ARBiH" suspendirao urednicu i voditeljicu

/ Komentari (32)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BHRT nakon skandala sa "takozvanom ARBiH" suspendirao urednicu i voditeljicu

I sad mrs na rtrs.tv

Koel

Dzaba vam sve svaki bosnjo koji plati vise markicu za tv je najgluplji konj na svijetu ili neka isciste ustase i cetalje ili neka katanac stave na vrata moju vise ni markicu nece nikad dobiti fajront

Guest

Ništa suspenzija, samo otkaz..

zasto

Zasto voditeljicu? Sirota zena je samo citala ono sto je urednica napisala, ili nije ispravila

129

Genocidaški majmuni se moraju ekspresno suspendovati.

Jarvis

sivi dom pun cetnika,rade sta hoce i urusavaju iznutra svojom samovoljom i jos za to uzimaju platu

Romi

sada je takozvana voditeljica

Novinar YuTel-a

u tzv BiH ima tzv armija. u tzv BiH, muslimani su izmslili da su Srbi tzv agresori, da su napravili tzv genocid... obrni, okreni, sve laz do lazi. nama zajednicke buducnosti kladim se. podjela je jedino rjesenje.

Zijo Galijašević

Samo kod nas suspenduju ljude kad kažu istinu.

Habuhabuhabu

Ako nije imala vremena da pročita, nije njena greška. Ali ne bi ni bilo prvi put da četnik Srbinu/Srpkinja i ostalima radi o glavi. Ako iz njihovih konstitutivnih tabora to još nisu shvatili, trebaju na ispit inteligencije.

@Koel

Ko to kaže ko to laže da je Bosna mala nije mala nije mala jer je branila koelova garda

Latifaga

Pogrijesula je spikerica. Nije 'takozvana armija BiH', nego SAMOZVANA.

Džasmin

Glupost je što su su suspedovali voditeljicu ona je samo radila svoj posao.

Vratit ce nju TROJKA uskoro...

kao i sve cetalje i uje sto je vratila..nema mejsta za NORMALNOG BiH katolika ili pravoslavca....zalosno

nasvasta

Đaba se lijepo obuće našminka ali ono živi u mržnji i ono bi opet ubijalo pogana je to krv.

Gost

Ja sam je od 92-ge zvao takozvanom. Za to mi je drago da je još netko to shvatio. Jasno je da je to bila muslimanska vojska.

Hani

Ma to treba otjerati zauvijek. Nema se tu šta provjeravati. Ima Pale pa nek tamo sjedi.

Gost

Ja sam je od 92-ge zvao takozvanom. Za to mi je drago da je još netko to shvatio. Jasno je da je to bila muslimanska vojska. ka Gost Sta je tacno problem i da jeste vecinski muslimanska? Dakle ima armija srpske i hvo pa su muslimani trebali pjevati pjesmice dok ih ostali napadaju. Kakva je to logika?

Hugo

Ako nije imala vremena da pročita, nije njena greška. Ali ne bi ni bilo prvi put da četnik Srbinu/Srpkinja i ostalima radi o glavi. Ako iz njihovih konstitutivnih tabora to još nisu shvatili, trebaju na ispit inteligencije. ka Habuhabuhabu Znas li ti majmune sta je cetnik? Koliko se sjecam iz skole to je vodja cete, pa nadalje. Sve isti zlocinci, cetnici, ustase, handzar divizija braca po zlocinu. Dokle vrijedjanje jednog naroda? Dokle mislite pljuvati po onima koji veze nemaju sa zlocincima? Treba ovdje ukljuciti sud i policiju pa vas sve preispitati. Stoko smrdljiva.

Thor

Ma to treba otjerati zauvijek. Nema se tu šta provjeravati. Ima Pale pa nek tamo sjedi. ka Hani Izjasni se, progonitelju. Napisi javno pismo da 'to' treba otjerati. I potpisi se. A onda lijepo mars natrag u stalu odakle si sljego/sljegla - zauvijek.

Džasmin

Ustvari svi koji imaju mržnju prema bilo kojem narodu je genocidaš i pogana krv

Boom

Ova genocidna gamad jedva čekaju se pogreši da mogu pljuvat i prosipat mržnju.Nešto govore za srbe da su genocidaši i vi ste isti genocidaši jer ste puni mržnje i vas sve nacionaliste treba u zatvor

Hulio

Genocidaški majmuni se moraju ekspresno suspendovati. ka 129 Majmun te je napravio.

Istina

Šta je problem?! Pa svi znamo da je to bila muslimanska vojska, koja je ratovala pod komandom islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića!

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

Gost

Tko je suspendiran neka tuži do Strazbura i dobit će spor. A nakon što im BHRT isplati sve po presudi odmah ugasiti tu tzv televiziju tzv. BIH.

Boom

Evo Dudeka krivoustni njofra naša draga ptičurine al ponavlja.Dijaspora patriota iz prve grupe što nezna naš jezik dobro

Gost

Koji je vaš jezik?

Boom

Čuj koji jezik pa japanski nisi znao

Dudek Krivousti Njofra

@Boom...govori i piši izvorno bosanskim jezikom a ne njegovom zapadnom rogobatnom varijantom tzv.rvackom

Paolo

@Boom...govori i piši izvorno bosanskim jezikom a ne njegovom zapadnom rogobatnom varijantom tzv.rvackom ka Dudek Krivousti Njofra Zapadnom varijantom? Hahaha. Pa gdje ti covjece zivis. Cim je stao rat to se sve pocelo utrkivati ko ce prijje reci opcina, kriz, zrakoplov, cesnjak itd. itd. Tuga, kako se neko mijenja ko kameleon. Sad bio zadrti komunista, sad plaza po dzamiji i crkvi i proziva 'komunjare'. Sad govorio srpskohrvatski, sad se ubi da govori hrvatski. Elem, od takvih prevrta treba bjezati. Nekarakteri

Boom

Izvinite ja vas ne razumijem ja ipak govorim Japanski jezik. Sajonara

/ Najnovije