Bh. političari tek stigli u Brisel, a Dodiku već zasmetala jedna rečenica

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Admir

Mićo je malo nervozan!

AsAsova

Interesantno je to da NIKO od ovih "predstavnika naroda" ne spominje Celic i poplave, nije im uopste ni na kraj pameti da se oko toga nesto uradi.. Isto je bilo i kad je gorila Hercegovina.. Fol se bore za naka prava a hladno gledaju kako gorimo, tonemo, umiremo od bolescina.. Sramota kakvu gamad mi uzgajamo desetljecima !! Bilo bi divno kad bi im se avion srusio al opet je konacno rjesenje NASE DOSTA !

Hugo

Interesantno je to da NIKO od ovih "predstavnika naroda" ne spominje Celic i poplave, nije im uopste ni na kraj pameti da se oko toga nesto uradi.. Isto je bilo i kad je gorila Hercegovina.. Fol se bore za naka prava a hladno gledaju kako gorimo, tonemo, umiremo od bolescina.. Sramota kakvu gamad mi uzgajamo desetljecima !! Bilo bi divno kad bi im se avion srusio al opet je konacno rjesenje NASE DOSTA ! ka AsAsova Slazem se s tobom sve do rusenja aviona. To ostavimo Onom gore. Ali zar ti vec nije jasno da ih uzgajamo kako kazes, zbog nepismene stoke stjerane u nacionalisticke torove, hranjene vjerskim i stranackim vodjama kojima takva situacija odgovara. Ne mozes ti nekome na nivou primata objasniti demokratiju ni moderan nacin zivota. Ono jede, pije, spava, pari se i plaza po vjerskim objektima, a ovamo od malih nogu zadojeno mrznjom prema "njima". Ovako nikad naprijed.

Miki

Znaju oni sta rade. Da bi ostali na vlasti prolazi im predizborna karta igranja na nacionalizam. A da bi isli dalje kao sistem i kao drzava prema eu mora da se uvede porijeklo imovine a to znaci nikad! Do tada, nije bio genocid, pozz

Haha

Ovo ide kao što sam i mislio. Muslimani će sami sa sobom potpisati nekakav papir. I to je u redu.

R BiH

Lideri !??? Ma kakvi ceni lideri narode moj …..

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije