Bh. oscarovac se ponovo oglasio: Da smo se javili Asimu da nam to "završi"...

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vasa stranka

Zar imas obraza da se javljas zar si zaboravio svoje mutne radnje sa pjerom i drugim.......pocni dino od sebe pa onda se javi asimu za pomoc

Kome si se javio za skolu Bloom na Hridu?

suplja prica

Mirko S. Kojotovski

Još kad bi znali šta znaći AV djelatnost. Kao da radiosarajevo čitaju samo filmski radnici.Ako i u nacrtu piše samo nacrt zakona o AV onda to ni predsjednik vlade nije znao šta je pa ostavio po strani. Mogao je pomisliti i da se radi o nekom udruženju AV- MAU.Zakon o audiovizualnim djelatnostima (i sam naziv je glup prepisan od komšija). Činjenica jeste da vlada sa Novalićem i ministrima za koje i ne znamo da postoje ... mnoštvo nacrta zakona ili njihovih dopuna i promjena skrivaju i od javnosti i od parlamenta FBIH. Još malo pa će ići na kolektivne godišnje odmore pa o zakonima možemo samo čekati 2022 god.

Sda

Fudooki je rekao : treba asima priključiti na 2 malina ventilatora

ccc

ka Vasa stranka ...ono kad sendvičarske botine pokušavaju na istu ravan svest oskarovca i prigradsku konjinu

/ Najnovije