Bh. dijaspora o izmjenama Izbornog zakona: Kapitulacija visokog predstavnika

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma koga briga za te neke anonimuse!

Jesu li se ocitovali sih ovih 20 godina otkad traje izborna prevara? Nisu. Eh, pa neka sada isto kusuju! Hrvate necete vise u zdrav mozak, je li jasno turcadijo!?

Ajoj

Valjda muslimanska dijaspora, kakva vražja BiH?

Mostar

***

kinez

Lijepe riječi su ukras!

sparco

Ovi iz dijaspore prvi krecu u napad na Hrvate dalekometnim topništvom iz Njemačke.Njih se najvise plašimo.

3 naroda 3 republike 1 bosna

Citaj naslov

Hm

Nije o bh dijaspora vec bosnjacka. Ne obmanjujte ***

Miki

***

Jugosloven

***

Ljiljan

Ja ne želim da budem ravnopravan sa krivoustim podmuklim krvačima to jest UZP I servima /slugama ((današnji srbi krivoslavci)tom divljom genocidnom karpatskom marvom)čije su pretke Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to !Već želim suživot sa našim authothornim Bošnjacima/Bosancima pravoslavcima I katolicima to jest našim vlasima I šokcima !!

Prometheus

Klasični karijerni politicar koji uvijek ide linijom manjeg otpora! Procijenio je da su probosanske snage "najmekše" i najspremnije na kompromis i on sada gazi po njima. Njemu je samo stalo da nesto uradi a koliko je to anticivilizacijski njemu i nije vazno. Vazno je da u svojoj karijeri upise da je donio odluke o buducem ustrojstvu drzave a sto su te odluke antidemokratske , profašističke i rasisitičke za njega ne igra nikakvu ulogu. Popustio je hrvatskim klerofašistima kao nekada Chamberline pred Hitlerom! Povijest će ga upamtiti kao kukavicu bez obraza i savjesti! Ovo će definitivno izazvati sukobe a možda i rat! Bosanci spremajte se na dugogodišnji sukob!

Duduk

Naša draga dijaspora je u akciji. Sve ratnik do ratnika koji prate situaciju u BiH i spremni da se bore i te patriote i domoljube koji nemaju vremena na posao na ništa i oni me posjećaju na Đuru kad jede burek u lovcu na jelene.

R BiH

VISOKI predstavnik !??? Hahaha ……NISKI !!!!!!Svapsko ****o his iz BiH !!!!!Nikad svabo Bosni srecu nije donio pa tako nece ni ovaj CDU (kriscanska demokratska unija ) nazovi politicar i diplomata a i sustini sluga svoje partije bazirane na srednjevjekovnoj kriscsnskoj logici …Halo Kovac koga si dosao zs****vat pas ti m j !!!!

DUDEK Krivousti Njofra

Naumpade mi ubistvo francuskog generala u Palestini 1936 od cionista terorista, bio je VP

sparco

Nista od Herceg Bosne hrvati trebaju zvati svoj entitet republika Hrvata i da bude u granicama koje je HVO drzao 95.Bošnjaci svoj neka zovu kako hoce.RS vec postoji i onda moze Građanska BiH.

Lisičić

Nezna švabo šta su filangeri ili licemjeri ne mjenjaju džaba svako malo ime

Gost

Zar ima maloumnika koji će povjerovati da postoji jedinstvena BOSANSKOHERCEGOVAČKA dijaspora. Ovo se oglašava Bošnjačka dijaspora. Mnogi kad su iselili su bili Muslimani kako su prihvatili da ih se iz podruma Hollidey inna proglasi Bošnjacima nije mi jasno.

A

Muslimani ce protestovati za jedno, hrvati za drugo a srbi za tree. Sve u svemu nemoguca drzava sto ce stranci morati da priznaju jednog dana.

/ Najnovije