Bevanda konačno Vijeću ministara BiH uputio Budžet za 2022. godinu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

U Bosni imaju veca prava ovaj pedofil ugrozeni Rvatski i zlocinacka seseljeva stranka nego posten narod

Pehlivan

Dobro se sjetio, fala kur.u!

TNT

Bevanda konačno Vijeću ministara BiH uputio Budžet za 2022. godinu... Sta je bilo ba... ponestalo ***... ha ha ha.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Hercegovac u Bosni

Predloži ,da ne budeš kriv a neće biti usvojen.Tako je sve kod nas, stvari nestimaju a nema krivca.

Aaa

KOCNICAR SUZIVOTA PO UPUTAMA COVICA I HDZ.

Guest

Guest Celo cickave kose vidi se da nisi ni vino ni voda prezime te odaje stara bitango.

Guest

Guest On je davno trebao biti ispod zemlje,a ne da odlucuje o novcima gradjana BiH. Mora da ti je ortodoksni lopov kamenjarski dao love da radis po njegovim uputama da u grob odneses imas li ogledalo da se pogledas.

Ljiljan

Nema nakaradnijeg naroda u bivšoj smrdoslaviji od ovih podmuklih krvačkih nakarada!

Nikolica s prikolicom

Hrvati si već državljani, ilitiga građani EU i tako se ponašaju. Ponašanje u skladu sa procedurama i zakonima je temelj današnje EU. Netko u BiH mora o tome brinuti, a Hrvati su prirodno okrenuti ka EU i NATO. Ostale treba tek naučiti europskim vrijednostima, jelda. Bevanda to radi na najbolji mogući način, jer su usto u pitanju novci poreznih obveznika. Ne ide to po onoj "Uzmi Fato koliko ti drago". :))

/ Najnovije