Benjamina Karić podnijela krivičnu prijavu protiv Ljubiše Ćosića: Sramotna tabla postavljena u FBiH?

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Svetosavski mitomani. Nikad sa njima nema mira

***

***

***

***

***

***

AsAsova

Objasnite d*bilu da tamo nije samo jedno pleme kako on to opisuje, mnogo ih je takodje iz ostalih plemena. Bili jeftini stanovi pa svi kupovali. Ovo sto papak pise je cuvanje pozicije i dizanje rejtinga na seljakluk i primitivizam. Zasto magarac ne napravi nesto korisno i dobro ???? Zato sto je glup ko ku*ac i nije sposoban da URADI nesto sam.. I ovo je "prepisao" od ostalih fasista..

***

***

Bahatluk

Srbi u BiH rade sta god hoce ,a svi ti podneski sudovima mogu biti umjesto toalet papira.Kad je donesen zakon o nepriznavanju zlocina i velicanje istih; pa ?

Ye bo ga otac vla ski

Kad ce prestati lagati, pas im ma ter!

***

***

Žvaljo

Ha ha benjamina je htjela da se dodovori starim komunjarama obilazeci srbe i pljujuci po Skaki ali to se obije o glavu

***

***

***

***

***

***

***

***

5G

Neka si Benjamina mada znamo da od tužbe neće biti ništa jer se tekst uvijek može dvosmisleno tumačiti. Ma neka pišu šta hoće i sami znaju da lažu a ko to tamo uopšte i ide. Istina neki su morali napustiti Sarajevo jer ih je tjerao Krajišnik tj. njihova tadasnja milicija i vojska.

***

***

Nadimak

Ni dan danas ne prestaju lagati, i nakon svih genocida i užasa koje su počinili…

***

***

***

***

***

***

Samo vratiti

Treba samo vratiti istom mjerom i postaviti tablu dobro dosli u Sarajevo, grad koji su srbi/monstrumi drzali pod opsadom 4 godine, granatirali sve sto su mogli i u kojem su ubili 10.000 djece.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije