Benjamina Karić prijavila policiji direktora Aluminija: Prijetnje po sigurnost moje porodice

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Stole

***

Jesi to ti ...

***

BiH

Trebaju se dic gradjani i protjerati skota u izrael.

Trebali ...

... ste to odmah uraditi Gradonacelnice. Uz vas smo!!

***

***

Valter

Neka si, imaš punu podršku u sporu protiv fašista.

***

***

***

***

Error

Bravo.Tako se to radi kad siledzije i manijaci misle da su 'mocni' Tako da su svi uradili svoj dio posla na globalnom planu a da zrtva nije bjezala od problema nego ga rjesavala pravnim putem problem zlo i ovakvi izopaceni ljudi ne bi porasli u narod.Pa su sirili svoj nemoral kroz sve institucije a putem mita i korupcije dobivali diplome fotelje i polozaje pa sad civilizaciju unistavaju i svaki gram pravde.Bravo.

***

***

***

***

***

***

***

***

Balasevic

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Borac sa kauča

***

333

U svemu ovome bi bilo interesantnije malo razabrati tu famoznu investiciju u Aluminij, ucesce kineske kompanije koja se nalazi na crnoj listi Svjetske banke, planove po pitanju zelene energetike (a i gdje odlazi nas novac koji, kao zasebnu stavku, doprinosimo za zelenu energiju putem racuna za struju, pri cemu nam cijena struje stalno raste), i onako opcenito malcice analizirati tok novca kroz Aluminij.

Ivan

***

DoDICKgenocidas

Da smo drzava ko sto nismo...ovo ****o bi bilo uhapseno jos veceras jer prijeti gradonacelnici glavnog grada drzave u kojoj boravi..mali posto nismo onda moze sve sta pozeli

Ivan

***

Habuhabuhabu

***

nasvasta

SDA vlada dozvolila bez izmirenja ogromnog duga i hapšenja onih koji opljaćkaše AL Mostar.

Borac sa kauča

***

***

***

Ljiljan Bauštelac

****

Lijepe riječi su ukras!

****

Opa Đurđa

Jadna lajkonačelnica, šmrc, šmrc, šmrc.

potocnj

Koristi svoju poziciju gradonačelnice da nekoga ušutkava. Kao javna dužnosnica treba biti svjesna da njene odluke izazovu i pozitivnu i negativnu reakciju. Ako se u Federaciji netko proganja zbog kritiziranja gradonačelnice Sarajeva kakve onda osnove ima da se kritizira Dodikov zakon o kleveti? Zbog općeg interesa nije spremna da pretrpi minimum neugodnosti.

/ Najnovije