Benjamina Karić: Hvala vam, neću iznevjeriti vaša očekivanja

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zalosno sto nam rade omladini

a i ta omladina..kada ih na UNSA uce najveci dusmani Bisnbjaka i nasi koljaci, i veliki yugonostalgicari, ubjedjenjima da se "ne mzoe biti doktor, arhitekta,sceanrista ako se ide u dzamiju"...a moze ako se ide u crkvu, to je "moderno"?Glupa Bosnjacka omladina MJENJA nacionalnost-javna je tajna da ako si clan Njihove stranke , po Kojovicu, NE MOZES BITI BOSNJAK.Ali Srbin-to mozes biti bez problema. Zalosno, jadno,primitivno..tako i Benjamina-nije vise Bosnjakinja kao ni Forto, Cudicka i ostali clanovi Njihove stranke.....sretno ti bilo ali upamti-da se ovo ne desava, u BiH bi bilo preko 65% Bosnjaka i onda bi BiH bila DRZAVA BOSNJAKA I ostalih nacionalnih manjina .Kao i u Srbiji, kao i u Hrvatskoj. ONDA bi BiH bila gradjanska drzava, normalna drzava, jedan covjek jedan glas-jedan Predsjednik, jedna vlada, 15ak ministara a ne 5000 kao trenutno u BiH..zato je njima uspjeh SVAKI NAIVNI Bosnjak kojega"privole"da se odrekne svoje nacionalnosti. A ja zelim BiH isto KAO sto je u Srbiji i Hrvatskoj(uzimam za primejr upravo komsije, jer ih je mnogo u BiH protiv takve SIGURNE i prosperitetne BiH....

Koel

To nije moja gradonacelnica ja sam Bosnjak i ostali me ne zanimaju moze biti samo u gradu gdje su vecina ostali a ne u Sa gdje je 95% Bosnjaka kojima vlada njohova stranka sa vojbofom kojom

Sarajka

Vas dvojica komentatora lopate i kolceve i lego kockice u ruke pa izvan BiH osvajajte i ogradjujte te maloumne drzavice-gradove jednog naroda, ova drzava i grad su zauzeti i pripadaju Bosancima i Hercegovcima. Sikter.

gospodine "Koel"

Nemojte dozvoliti da Vam iko od žena djece , ljudi , naroda smeta . svi koji su izabrali da žive u Vašoj Domovini i s Vama grade ovu lijepu zemlju trebaju biti dobrodošli .

Infidel

Svaka čast! Puno sreće i uspjeha u radu!

Gost

realno @koel zabrazdio si u fašizam. Nedaj se, razmisli i pokušaj se spasiti. Amin.

Nisam@Robot

Nadam se da ces biti uspješnai pametna makar onoliko koiko si iLijepa. Sretno ti bilo Najljepsa Gradonacelnice Balkana pa i dalje.!!

Musk

To nije moja gradonacelnica ja sam Bosnjak i ostali me ne zanimaju moze biti samo u gradu gdje su vecina ostali a ne u Sa gdje je 95% Bosnjaka kojima vlada njohova stranka sa vojbofom kojom ka Koel ...... A ti se sa 20 godina borio za šta tačno? Ja sam sa 16 pa reko da vidim jesmo li se borili za istu ideju u ovom gradu

@Koel

Ko tebe šta pita? Svakako ćeš umrijet od korone. Koju ne priznaješ. Kao ni stvarnost.

.

Živa i zdrava bila! Krasna cura, ponos svoga grada!

vb

Vas dvojica komentatora lopate i kolceve i lego kockice u ruke pa izvan BiH osvajajte i ogradjujte te maloumne drzavice-gradove jednog naroda, ova drzava i grad su zauzeti i pripadaju Bosancima i Hercegovcima. Sikter. ka Sarajka Bravo malena, i Bravo za našu novu Gradonačelnicu! Ne osvrći se na ovu papanijadu, gledaj ispred sebe, gledaj visoko!

Dadoni

U dnevniku d ftv-a kazala da je romkinja,slavi danasnji dan roma.

/ Najnovije