Benjamina Karić: Emela je heroina koju svi trebamo podržati i zadržati na poslu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MIKI

AKO VOLI NOSIT HIDZAB NEKA DA OTKAZ U VOJSCI KAKO BI BILO DA SRBI I HRVATI POCNU NOSIT KRIZEVE

Ja1

Zasto je heroina, neka ide u iran ako joj se svidja hidjab. Tamo se zene bore protiv ovoga a ona ovdje gdje moze da ga ne nosi nosi ga. Kako zatucan moras biti da ne vidis sta znaci taj komad krpe.

Gradonacelnice

ako nisi znala, BIH je sekularna drzava a ne islamska, premda bi tebi bilo draze da je islamska, ali ipak nije.

Haha

***

Gost

Gradonačelnice, jedino sto mozes pomoći dotičnoj, da zamjenite radna mjesta i da sačuvas svoju reputaciju!

Ako

Presuda Ustavnog suda BiH kaže da zabrana nošenja hidžaba u Oružanim snagama BiH ne krši Ustav BiH, ne znam o čemu raspravljati i čemu služi ova medijska promocija gradonačelnice. Presude Ustavnog suda se ne komentarišu, one se izvršavaju, bar bi tako trebalo biti u normalnoj državi. U BiH se kao i sve ostalo, presude Ustavnog suda, izvršavaju samo onda kada nekome odgovaraju.

Lisičić

Na lak način posta heroina

Eve me

Zasto je heroina, neka ide u iran ako joj se svidja hidjab. Tamo se zene bore protiv ovoga a ona ovdje gdje moze da ga ne nosi nosi ga. Kako zatucan moras biti da ne vidis sta znaci taj komad krpe. ka Ja1 U ovoj zemlji zive muslimani vjernici ako nisi znao, i kao sto možda i ti imaš nesto sveto u životu tako i ova pokrivena zena drzi do neke svetinje, mada po komentaru bi se reklo da si ti svoje svetinje izgubio davno, tako da bi ti bolje bilo da sutis i nista ne pises.

Grunf

***

Tatar

***

/ Najnovije