Mevludin Bektić: Vlada FBiH preko zakona pokušava urušiti sindikate

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čiribela

Neki dan bio neki drugi predsjednik sindikata ??? Zar je trebalo 26 godina da progledate da vlada Fedracije naročito ova sadašnja sve radi na stvaranju što većih klasnih razlika i uništavanju bilo kakvih organizacija koje bi im mogle pružiti bilo kakav otpor. U početku to rade tako što od jedne organizacije prave više takvih i ubace kost među njih i ubace svoje poslušnike. Tako manipulišu i sa penzionerima i sa radnicima i sa borcima. Borci imaju 1600 udruženja koja svako vodi svoju politiku. Zato sada vlada pregovara sa tzv..kordinacijom boračkih udruženja koja je sama imenovala za koja niko ne zna ni ko su ni odakle su ni gdje su bili i koji ne zastupaju boračke interese u globalu.

Us

Uništen je već odavno i u FUZIPu

Koel

Sindikat beskorisna masa nicemu ne sluzi njima upravljaju direktori uzimaju po 3000 plate samo ukinuti i nek se hvataju posla normalnog

nasvasta

Tajkuni i razni kriminalci robovlasnici u saradnji sa SDA ASDA SBB HDZ idu da do kraja unište dostojanstvo radnog ćovjeka ,narode odjebite ih svući će nas totalno u bijedu i neimaštinu samo da bi oni i njihove familije uživali .

/ Najnovije