Bećirović: Schmidt umjesto Izbornog zakona treba knjižiti državnu imovinu na državu BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ibro Dirka

ž***

toljaga

zanimljivo je da su bošnjaci šmita dočekali kao mesiju, a srbi kao nametnutog gubernatora. sad se situacija naglo mijenja.

Hercegovac u Bosni

Tako je Denise, dopisom ga! Molim radio Sarajevo da Denisu omoguci posebnu rubriku, svakako, svaki dan salje dopis! Mora se biti prisutan na portalima, sigurno ga savjetuje neki "guru", ali haman pije vide, voli nas svijet prdimahovinu.

*** je iscerao Sejdu

sva zavrzlama oko IZ- SDA Mladomuslimanskog Rezervata?

***

podmuklo, probisanski

Pozz iz Brüssel-a

Mujaga ***... To si trebo bakiru kaslji da kazes, on i njegov caca u saradnji sa djikanima su upropastio drzavu BiH...jasno!?

Adi

***

Kurir

Ujedinjenje je pocelo. Uvesti 3 republiku

Imas moj glas

Becirovic uvijek kaze sto misli,a time takodjer potvrdjuje i sto vecina slobodnih gradjana misli.

Ispravka

Islamizirani Srbine, po ustavu crkotina zvana BiH ne moze da ima imovinu. Tanak si mi ti za Predsjednistva. Glasam za Bakira u oktobru. ka Ibro Dirka U Bosni Srba nema nit je kad bilo, to su Vlasi.

Punim imenom i prezimenom:

Becirbeg Hadzipopulista.

***

****

/ Najnovije