Odbijen prijedlog Bećirovića: U Domu naroda nisu za ravnopravnost i ćirilicu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

sarajka Je li to receno necete ratovati ha

Senchi

Znači čović se zaboravio potpisivati ćirilicom, a ne da mu se ponovo vježbati pod stare dane.

Beskonacna demagogija smarača

u jeku krize sa vakcinama, lopovima u Vladi FBiH, zaduzivanjima entiteta, ovaj dugogodisnji budzetlija jase na utopijskim orijedlozima koje HDZ i SNSD nikada nece prijvatiti.

Iz evidencija

Okorijeli, bogati i prebogati svetosavski ekstremisti i popagandisti te ratni zločinci kalibra smederevskih (beogradskih) tariguzista poput Ivice Dachicha i Sinishe Malog forsiraju nekakve sporedne shupljake sa ciljem prikrivanja svojih koristoljubivih i etnichki motiviranih umorstava svojih komshija i sugrađana poput nekad mnogobrojnih potomaka multikonfesionalnih brakova poput hrvatsko jevrejskog Andrije Hebranga 1949-e, bugarsko mađarske Lili Abadijeve 1946-e, te rumunsko sandzacke trudnice Gete Kučević 1920-e sa plodom u njoj.

dP

Šampion u pisanju pisama i propalih inicijativa. Para laka a posao nikakav.

Razočarao me i kao drug i kao komunista

Njegova glavna karakterna osobina je – dosada. Bećirović je nepopravljivo bezkarakterna figura. Osim ubitačno jednoličnog tona glasa i plastičnog izraza lica, sadržaj njegovih izjava je jednostavno prazan. U svojoj političkoj karijeri, bez obzira na evidentan trud da se pokaže i komunistom i patriotom, Bećirović nikada nije ozbiljnije odmakao od klasične demagogije.

Habuhabuhabu

Bivši švercer cigareta i zadnji pokrovitelj Šantičevih večeri poezije ne daju Srbima srpski jezik. U tome im pomaže HDZ čiji pokrovitelji uništavaju ćirilićne natpise i saobraćajne znakove po Hercegovini. I sada još uvjeravaju Srbe da je sve to za njihovo dobro. A pri tom im pomaže i Tegeltija koji ne poznaje pravopis, a godinama je radio u državnoj službi.

Mostar

Koliko samo musliman moze biti hinjav. Ima li tome kraja?

/ Najnovije