Bećirović: Ovo je posljednja šansa Miloradu Dodiku da "mirno" ode...

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Samo vi sebe zavaravajte novinarima poput Faruka i ovih direktora "instituta". Srpska zelja za odcjepljenjem je iskrena zelja, zelja naroda. Imaju RS za razliku od nas budala koji smo usli u ovu zlu Federaciju i sada ispastamo. Dakle imaju granicu, imaju policiju, institucije i cekaju da se ukaze prilika i oni odose....

@Mostar

Kad je sve tako kako kažeš. Što ne zatvore granice prema Federaciji? Što se ne odcjepe više jednom? Što samo laju? Presuda za genocid je je početak kraja rs-a. Jedini način da ostane je da se udružimo i obavimo sve što treba da nas prime u NATO i EU i onda ove rasprave neče imati smisla.

071

@Mostar Uvijek si nepogrešivo na strani kriminalaca koji se skrivaju iza nacionalnog dušebrižništva. Vjerovatno po zadatku. Kako ono bi, "patriotizam je posljednje utočište svih hulja" :). Hajde, dosta vas je bilo.

Gost

Ja, i? Šta ćeš mu ti ako ne ode "mirno". Počet ćeš rat? Bakiru i ostalima nije do rata jer bi ih snašao rumunjski scenarij. Tako je i sa Čovićem i sa Dodikom.

Her

Haha, bošnje žive u svojim lažima . Pa Srbi s vama bošnjama nemaju ništa zajedničko, osim pretke, kojih ste se vi odrekli! Narod koji ne zna ni ko je, ni kud bi!

Živa istina

Haha, bošnje žive u svojim lažima . Pa Srbi s vama bošnjama nemaju ništa zajedničko, osim pretke, kojih ste se vi odrekli! Narod koji ne zna ni ko je, ni kud bi! ka Her ZA RAZLIKU OD SRBA KOJI NE ŽIVE U LAŽIMA. DUHOVITO!!!

Do kraja ove godine će američki marinci biti u Brčkom! Proces rušenja na genocidu nastale pc je poćeo!incko je započeo tušenje skupštine pc po nalogu State Departmenta!

.

N.G

Ma jest im je do rata briga njih za narod.Kad je bio rat sa svi strane humatarne pomoći su dolazili u pitanju su milijarde i sad rat stai presušilo je sa dosta strane.Rat otvara se pipa opet bi se okrećala lova

N.G

A nama opet na kašiku brašna i šećera i fildžan uĺja da neskapamo od gladi

/ Najnovije