Bećirović o Vučićevoj izjavi: Drskost i licemjernost Miloševićevog ministra

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ovaj covjek

Svaka mu je na mjestu. Vrijeme je da bude predsjednik.

Ljiljan

Bravo Bećire ***

Denis&Denis

Aha.. sad kad je kandidat mozemo svako malo ocekivati Denisa na portalima kako brani bosnu, Hocel Njihova Stranka opet kandidovati Falatara da za,,*ebu Komšića ?

NIKO

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Dejton je hrkljus, skalamerija i zlocin

Srbija konstantno iskazuje velikodrzavne aspiracije prema BiH IAKO U BOSNI NEMA DIJASPORU. Koliko je Dejton maligan najbolje pokazuju Specijalne i Paralelne veze entiteta sa Srbijom. Pravoslavci BiH nisu narod, nacija ni dijaspora Srbije. Nema nokakvog osnova dati Drbiji pravo skrbi nad stanovnistvom BiH, posebno nakon posljedica agresije Srbije i vodjenja rata u BiH. Da nije bilo Embarga UNa na oruzje nebi smjela Srbija pokrenuti ratove 90-tih, niti bi doslo do stravicnih zlocina i genocida u BiH, niti bi se u Dejtonu unistila Republika Bosna i Hercegovina. Treba otkloniti nepravdu, dokinuti zlocinom ostvarene stecevine i namiriti stete gradjanima i drzavi BiH

/ Najnovije