Bećirović o tzv. 'danu RS': "Separatistički krugovi ciljano plasiraju falsifikate i podvale"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Za 10 godina biće samo ružno sjećanje... JER

Na osnovu podataka Agencije za statistiku BiH, u posljednjih pet godina u RS-u ugašene su 23 osnovne škole, uglavnom područne, a broj učenika manji je za 5.837. U bh. entitetu Republika Srpska evidentira se i znatno manji broj osnovaca, s obzirom da je u godini za nama bilo 85.533 osnovca, što je pad za jedan i po procenat u odnosu na 2021. Također, smanjuje se i broj srednjoškolaca pa je tako na početku školske 2021/2022 upisano 35.615 učenika, odnosno više od dva posto manje nego godinu prije toga.

Haha mislis u PEDERACIJI odoso vam za Njemačku sv

>>Na osnovu podataka Agencije za statistiku BiH, u posljednjih pet godina u RS-u ugašene su 23 osnovne škole, uglavnom područne, a broj učenika manji je za 5.837. U bh. entitetu Republika Srpska evidentira se i znatno manji broj osnovaca, s obzirom da je u godini za nama bilo 85.533 osnovca, što je pad za jedan i po procenat u odnosu na 2021. Također, smanjuje se i broj srednjoškolaca pa je tako na početku školske 2021/2022 upisano 35.615 učenika, odnosno više od dva posto manje nego godinu prije toga. ka Za 10 godina biće samo ružno sjećanje... JER<<

Ma moRe i tako...

>>>>Na osnovu podataka Agencije za statistiku BiH, u posljednjih pet godina u RS-u ugašene su 23 osnovne škole, uglavnom područne, a broj učenika manji je za 5.837. U bh. entitetu Republika Srpska evidentira se i znatno manji broj osnovaca, s obzirom da je u godini za nama bilo 85.533 osnovca, što je pad za jedan i po procenat u odnosu na 2021. Također, smanjuje se i broj srednjoškolaca pa je tako na početku školske 2021/2022 upisano 35.615 učenika, odnosno više od dva posto manje nego godinu prije toga. ka Za 10 godina biće samo ružno sjećanje... JER<< ka Haha mislis u *****ACIJI odoso vam za Njemačku sv<< Federacija BiH na "pozitivnoj nuli", podaci za RS zabrinjavajući Kada je u pitanju broj zatvorenih škola u prethodnom periodu, može se konstatovati da se u prethodnih pet školskih godina na godišnjoj osnovi u prosjeku broj područnih škola/isturenih odjeljenja smanjivao za 10,5 škola te se može smatrati da je smanjenje broja područnih škola u prošloj školskoj godini manje nego u prethodnom petogodišnjem periodu. "Što se tiče broja centralnih škola, on je u prethodnom petogodišnjem periodu konstantan, čak je došlo i do povećanja broja centralnih škola za dvije škole, tj. u školskoj 2018/19. je bilo 411 centralnih škola 2 , a u školskoj 2021/22. godini bilo ih je 413" pojašnjavaju iz ministarstva. Kada su u pitanju srednje škole, broj srednjih škola se u prethodnom petogodišnjem periodu kretao na sljedeći način: školska 2017/2018. godina - 213 škola, školska 2018/2019.

Ma moRe i tako...

Jbga, znam da ti jepuno čitati... Da sumiram, PC pada bez ispaljenog metka... Samo treba biti strpljiv...

Smijesko

Lijepe riječi su ukras !

Sretan 30 Rodjenandan PRELIJPA NASA

Republiko SRPSKA, bices STARIJA i od BOGA

Ma

Sad jedno pismo.pošalji..pa onda prihvati sve što duduk i jazavac hoće! Jer si na strani Željke, a ona juče rame uz rame sa onim volom.

/ Najnovije