Bećirović: Francuska se za 200 miliona eura upliće u "hrvatsko pitanje" u BiH!?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikolica s prikolicom

Institut... lol... Šta reče, beskorisni Rafale? Najsofisticiraniji avion na svijetu, efendijo.

Ralle

Puši ga Becirovicu..to je gotova stvar..

Nikolica s prikolicom

FR3 dominiše...:))...Neviđeno jedinstvo stroja i pilota. https://www.youtube.com/watch?v=IgD4QvxhFyU

Mladimuslimanski rezervat

svi u rovove za Sveubiju, Fadila Malinu, Iserku Hurmu, Sejdu Peljeskog, Osmicu Studenta, kladionice, kockarnice, nargilu i neprikosnovenog, najdrazeg sina, Bookiraa Izmetbegovica!!!!

Nikolica s prikolicom

Cijena Rafalea je 999 milijuna eura, a PDV 22% iznosi 220 milijuna eura. Država ga uplati i sama sebi isplati. Ustvari s samo se knjiži s jednoga konta na drugi. Nitko ne može praviti budalu od svojih ljudi kao što to mogu samozvane patrijote. Lažu vas u obraz bez trunke stida.

Nikolica s prikolicom

I još nešto, manje poznato: Hrvatska za ovu kupovinu dobiva i 500 mil € od EU iz fonda za zajedničku obranu. Dakle, ne postoji ni minimalna šansa za bilo kakvu korupciju kad je u pitanju akvzicija Rafalea. I da dodam još jednu malenkost, kad je u pitanju njemačka ne/sklonost prema Hrvatskoj. Hrvatska je nedavno nabavila 12 njemačkih haubica Pz 2000, što njemačkom donacijom što kupovinom. Opet se radi o najboljoj haubici na svijetu. Da ne spominjem američke donacije zadnjih godina - Kiowe, Bradleye itc. Zaključno, radi se o naoružavanju NATO članice, čija je to i obaveza.

Nikolica s prikolicom

Konačno i ono šta najviše žulja Zijada iz "instituta": Građansku "jedan čovjel - jedan glas" možete već sada objesiti mačku o'rep. Balkanske fore ne prolaze više u zapadnom svijetu. Izborni zakon se ne mora promijeniti, jer je pitanje hoće li ih više uopće biti. Ne moraju narodi živjeti zajedno ako se ovolika mržnja svakim danom sve više širi. Postoje propali brakovi, nije to nikakva tragedija. Bolje i razlaz nego stalna svađa.

Brzu

Proziva te za fašizam a nema većih fašist i nacionaliste od vas, hoćete da svi budu bosanci, kao da srbi i hrvati ne postoje, ja vas ne nazivam ni Horvatom ni Srbinom budite sta želite i pustite nas da budemo sta želimo i sta jesmo

Mamu vam legitimmu

I vi i Francuska ste jedno obicno smeće i ne pitate se ništa u Bosni. UZP je presuđen u Haggu..i niko ne može na tim temeljima nesto graditi.. a što ste budale, pa kupili ohrdine od aviona, ko vam je kriv..

Duško Dugouško

BiH ne može opstati kao država bez volje Srba i Hrvata. S Hrvatima bi eventualno i bilo nekakve šanse. Guranje projekta "Komšić" i nekakve građanske BiH je dovelo državu na rub raspada.

/ Najnovije