Bećirović: Evropsko vijeće ne može ignorirati zahtjev EP da se uvedu sankcije Dodiku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bravo

Čovjek ogoli sve, do srži. Sve džukele koje rade protiv Bosne.

SDA i Islamska zajednica su fasisti

Čovjek ogoli sve, do srži. Sve džukele koje rade protiv Bosne. ka bravo

HDZ fasista

Čovjek ogoli sve, do srži. Sve džukele koje rade protiv Bosne. ka bravo ka SDA i Islamska zajednica su fasisti<< Opet ono "ugrozeno" HDZ kopile i ejdan od HDZ botova. A sve je vise onih koji tvrde da su"afere" u SDA ustvari kerenule iz Gruda i Sirokog Brijega, od"stolnog Hrvata" Dranceta Covica i njegovih botova. Cak se i i u montiranoj "aferi" Respiratori"sve vise pominje ime ZASTICENOG COVICEVOG HDZovca Kristijana Marica....KLUPKO SE ODMORAVA ....uskoro ce i istina na vidjelo izaci...

071

Svi su nam krivi. Mi nismo krivi. U ogledalo se nismo spremni pogledati.

Nikolica s prikolicom

Može.

Nikolica s prikolicom

Institucije BiH, na koje se neki pozivaju pa sad iovaj, jednostavno ne postoje. Oni koji cijelo vrijeme svojim ponašanjem i djelovanjem sudjeluju u rastakanju idržavnih nstitucija, nisu više u poziciji da se pozivaju na državne institucije. Imate komšića koji se zalaže za ukidanje konstitutivnih naroda, koji su temelj Daytonskog sporazuma i Ustava, sad optužuje nekoga za antidaytonsko i antiustavno ponašanje. Može on i dalje lagati i obmanjivati mentalnu sirotinju, ali ne može svijet koji je sa svime u detalje upoznat.

Guest

Guest @ HDZ fasista Pa kamenjarski cigos ortodoksni lopov mislio je da podmiti gladne da bi bili na njegovoj strani grdno se prevario. Svi ce ubrzo propjevati o placenoj namjeri. A krivousti cigos pravougaonik glave koscate nema mozga-vijuga izlapilo ostale kosti da shvati u sta se uvalio cirilicar.

/ Najnovije