Bećirović čestitao premijeru Švedske povodom prijema te zemlje u NATO

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NATO i švedski stol

Kristersson na sastanku članovima vlade: Hoće li mi neko reći ko je ovaj tip sa zdravim tenom nordijskog ribara i groznim engleskim?

Borac sa Žuči

Tačno tri stoljeća i tri godine Švetska nije ratovala ni sa jednim susjedom iz razloga vođenja pametne politike. Više to neće biti moguće. Ako ništa drugo sa North Atlantic Alliance ići će tamaniti pripadnike islamske vjeroispovjesti pod izgovorom da im donose demokratiju kao u IRAK, LIBIJU, SIRIJU, ..., i normalno u očuvanje genocidne države koja ima naziv IZRAEL. Od svih dosadašnjih članova predsjedništva BiH, vrijeme će pokazati, da je dotični gospodin najviše zakazao u odnosu na obećanja!

švedska je sama zaslužila

da sada propadne

Gazija***

BiH nece nikad uci u taj satanski pakt,ako imalo bude razuma kod naroda na referendumu.

/ Najnovije