Bećirović: "BiH zajedno s demokratskim svijetom izražava solidarnost s Ukrajinom"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dva bezvezanera na slici.

Jedan stand-up komedijas, drugi ponavljac sta mu marfi naredi da ponavlja. U vusigla propuh kod obojice. Veci u rumenog.

TRAVnick

Šro ga nekad ne pitaš zašto su ukrajinski dobrovoljci i plačenici 90tih dolazili u BiH i ubijali i zlostavljali nedužan i goloruk narod!?!?

Bosanac

Odmah *** laju komentarima

Iako se ovim tekstom, vise puta, potencira

podrska BiH Ukrajini, bosnjacki clan Predsjednistva govori u svoje ime ili onih koji ga podrzavaju.

Ludilo

Odmah *** laju komentarima ka Bosanac je stanje u Bosnjaka

Ragip

***

Samoreklama Denisa B je

ipak samo reklama. Nista vise

HUKA

Becirovicu jesi li rekao Zelenskom koliko je dobrovoljaca iz BiH otislo u Ukrajinu da ih gledaju preko nisana.

kako to da ovima krelcima još niko nije rekao

DA JE RAT IZGUBLJEN?! kako vi to papčine ne znate?! ove godine kijev pada i sloboda dolazi u terorist9ičku državu okrajinu. glupi bosanci ,ko i sav kolektivni, zločinački zapad samo laju otrcane, idiotske frazetine koje im je uvalio pokvareni zapad.

***

***

Iva

***

Sloboda

Sloboda treba ukrajini, ali od fasista i podlog zapada. Zapad predstavlja citav svijet iako cine samo oko 20%,svjetske populacije.

/ Najnovije