Baralija o Izraelu i Palestini: Bh. političari koriste priču o sukobu da zamagle afere

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pary

Kao da se trudi da bude sto skandaloznija. Rame uz rame sa genijalnom Maric. Opozizija se kompromitira s njima.

Rus-mir

Kojim bh političari? Pobogu, budi malo preciznija kad se obraćaš javnosti. Nitko ozbiljniji se ne bavi s događanjima na b. istoku. Uostalom, šta je tu novoga ako se tuku?

bosanac

tuko, zacepi! za sva vremena.... (nije mi bilo mrsko pisati komentar)

Ako nemas stav

Ako nemas stav nemoj dzaba prdit,nesta pricas zao ti sto se nesmijes javno staviti na stranu izraela sa svojim mentorima covic,dodik,konjovic....

Wow

Sta ti Boshka haverica kaze jel ona ko i Covic za izrael ?

Bošnjak

Htjeli mi to priznati ili ne, žena je upravu 100%. I nije joj bila loša namjera prema Palestini, htjela je reči kako nasi vlastodršci iskoriste svaku moguću situaciju da narodu spinuju mozak i skrecu sa glavnih problema i lopovluka. Najlakše je napadati Irmu, ženu, što ovako ne napadate političare.

Brifer

Pa i ti si afera...chibe

Džasmin

A koji političari pa menščini da je neka imenovala.A kako ispade rat Izraela i Palestine pa bacili na prepucavanje ko je u pravu ko je zločinac a zaboravili smo respiratore smrti građana i druge skandale

NAJOMRAZENIJA MOSTARKA

IZ "YUGOBALIYSKE"FAMILIJE KOJA JE PRODALA RODNI GRAD A DA NECE DRZAVU.POTVRDJENO JE DA JE NJENA NENA, UH PARDON,ONA JE FGR, NIJE ONA IMALA "NENJU" ,KOD NJE JE "BAKA" ILI"BABA" JE BILA NA FOTKI SA RADNE AKCIJE RUSENJA MOSTARSKIH DZAMIJA.

Jugoslovenske radne akcije napravile su pola bivse drzave-dzabe ali su najzvucnije bile one gdje su se rusile dzamije.radnih akcija za rusenje crkava NIJE bilo...TROJKA zeli nastaviti gdje je Titto stao

IZ "YUGOBALIYSKE"FAMILIJE KOJA JE PRODALA RODNI GRAD A DA NECE DRZAVU.POTVRDJENO JE DA JE NJENA NENA, UH PARDON,ONA JE FGR, NIJE ONA IMALA "NENJU" ,KOD NJE JE "BAKA" ILI"BABA" JE BILA NA FOTKI SA RADNE AKCIJE RUSENJA MOSTARSKIH DZAMIJA. ka NAJOMRAZENIJA MOSTARKA Ovo stogodišnje rušenje džamija u miru, uz obavezna poniženja na vlastitom pragu od strane uljeza, ovo bi opomenulo svakog. Svaki narod zaključio bi samo na osnovu ovoga šta mu se sprema. Mi nismo. Mi smo spavali dubokim snom u samoobmanama. Probudili su nas topovi. Da li smo išta naučili i nakon ovolikih stradanja u periodu 1992. – 1995.? Ove poslijeratne antidžamijske histerije pokazuju da, izgleda, nemamo ni namjeru učiti. Užas je utoliko veći što ove poratne antidžamijske histerije organiziraju i vode «naši» ljudi, angažirani ko zna od koga. Spremite se na još strašnije istine u sljedećem broju u okviru ovog feljtona.

/ Najnovije