Bakira Hasečić o okupljanju Rusa u Višegradu: Vrijeme je da stane poniženje žrtava

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zenica NK

Pustite pijane Ruse. Držite Valentina Inzka to njegov maslo!

Nisam@Robot

A kako bi bilo kada bi se najavilo npr. Okupljanje Arapskih (Mudzahedina) dobrovoljaca.!! Recimo na Vozucoj. Sramota, dokle vise s tim provociranjem. !!

vb, anksiozni retardu, mozda ovo shvatis POLAKO ČITAJ

Изолованост и стрепња за лично здравље, као и за здравље најближих довеле су до раста осјећаја анксиозности код грађана, а физичка активност, добра исхрана, квалитетан сан те вријеме проведено с најближима, али и адекватна психолошка помоћ, могу бити лијек за ове сметње, које нису необичне за кризне периоде.

N.G

Velika je sramota što su sve tri vojske koristili strane plaćenike i zatvarali oči ili sa dopuštenjem pustili da činie zločine.

@Ccccc

A sta mislis kada bi se na Vozucoj postroijo odred EL Mudzahid u znak sjecanja na svoje poginule Drugove (Sehide), kako bi se vi kao Srbi tada osjecali, sigurno vam ne bi bilo drago.!? Za to ne rise.!!

N.G

Svi ste vi isti.Zločinci su zločinci bilo kom pripadaju

He

Muslimanska braća se uvijek kriju iza žena!

/ Najnovije