Bakir Izetbegović: "Živimo luđačku košulju"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cune

Samo sam procitala naslov i slazem se 100 %; tvoj babuka nam je skrojio jer nije nista kont’o

user90104

SVE JE TO TVOJE MASLO.

Ma zivimo

Mi kad i bijedu fukarluk I to je to

Haha

Luđačka košulja, konopci, muslimanske pčele koje su nemirne… možda je vrijeme da se ovom pacijentu pregleda glavuša?

A sad

Nosim kako mi ga skroje

Edi

Mars ****o ti i tvoji iz stranke ste doveli Bosnjake vecinski narod da su 2 ili 3 reda u sopstvenoj drzavi. Sve ste prodali ojacali Dodika *****tanjem a o Covicu nebi pricao....Sve ste dali da mizete sa svojim jatacima da djelite sto je ostalo begovi,age,pase sta vec. Bitno je da ti je ona vjestica bila Dir. Klinickog centra...Bolje pakuj kofere idi kod Erdogana jer kad ovo pukne a hoce pitanje vremena ti ces prvi *****ati....

Ralle

Tu, kako kažeš, luđačku košulju je potpisao tvoj krepanog babo. A sad postalo tijesno na 23%. Jbg, pitaj babe zašto je tako.

Zbog

navodnog ti kriminala znaš šta, znaš ti sta

Da nije prodao Srebrenicu

sada bi imali 150.000 Srba u Sarajevu. Cijena je bila prava sitnica

Samo

nisi rekao ko nam je skrojio luđačku košulju

RUZNI, GLUPAVI, KUKAVICKI TREZORDZIJA!!!

JE BO TE ONAJ KO TE NA PRCO, TEBE JE SEJTAN STVORIO!!!

Hodaju po BiH kako hoće, vršljaju,

a zna se red: prvo doć u sarajislamabad, pokloniti se meni sultanu i sebki sultaniji, kratko i jasno iznjet što je došo i šta oće, pa ja iskrižam i odštriham šta nemere, a šta mere i onda, tiho na prstima brzo obavit odobreno, pa bris kući na mala vrata! MI SMO VLASNICI BOSNE, to sam već poručio PODSTANARIMA tzv. SRBIMA i HRVATIMA po mom stranačkom glasnogovorniku! šta se prave gluhi i glupi?! uskoro za podstanare uvodimo i kirije u NAŠOJ DRŽAVI, alaham. velikim se alahom kunem (ko moj babo!) nemere ba više vako!

Spin majstor sa Poljina

Obukao nam je tvoj babuka - luđačku košulju a nisi je ni ti Bakire skinuo. Odakle sada EU integracije ? Zar nam nije tvoj babo ostavio BiH, ERDOGANU u amanet ?

Vi ste nam je

I navukli navucemo vam sve redom

IVA

Mars ****o ti i tvoji iz stranke ste doveli Bosnjake vecinski narod da su 2 ili 3 reda u sopstvenoj drzavi. Sve ste prodali ojacali Dodika *****tanjem a o Covicu nebi pricao....Sve ste dali da mizete sa svojim jatacima da djelite sto je ostalo begovi,age,pase sta vec. Bitno je da ti je ona vjestica bila Dir. Klinickog centra...Bolje pakuj kofere idi kod Erdogana jer kad ovo pukne a hoce pitanje vremena ti ces prvi *****ati.... ka Edi IDI SE LIJEČI BOLESNIK SAMO LUDAK MOŽE PISATI TE GADOSTI

Sprema li se Sarajevo proslaviti godišnjicu

najuspješnijeg zračnog udara Armije BiH u povijesti? poskok.info - Dok svijet obilježava godišnjicu napada 11. rujna , tragičnog događaja u kojem je izgubljeno 3.000 života , postavljaju se pitanja o umiješanosti određenih pojedinaca vezanih za ratnu povijest u Bosni. Primjetno je odsutno iz rasprava zapadnih medija o sudjelovanju bosanskih vojnika , bivših pripadnika postrojbe El Mudžahid , u terorističkim akcijama poput onih 11. rujna . Dok postoji opsežna pokrivenost Ahmića u međunarodnim medijima poput BBC-a, SKY-a i RAI-a , zločini poput Grabovice ostaju upadljivo nedovoljno izvještavani. Još više začuđuje nedostatak izvještavanja o bosanskim ratnim zločincima koji imaju veze s 11. rujna . U Sarajevu Federalna TV ( FTV ), iz koje su Hrvati protjerani , svake godine prenosi komemoracije Rasimu Deliću , osuđenom generalu Armije BiH. Delić je proglašen krivim za ratne zločine nad Srbima, ali rasprave oko njegove uloge u široj međunarodnoj terorističkoj mreži nema. Kao general koji je obučavao mnoge u postrojbi El Mudžahid , Delić je neizravno povezan i s onima koji su izvršili napade na Svjetski trgovački centar . Ipak, te se činjenice uglavnom ignoriraju, a bosanski čelnici ne uspijevaju otkriti ključne informacije bosanskom tužiteljstvu , uključujući umiješanost pojedinaca poput Abu Maalija , Bin Ladenovog europskog saveznika i bosanskog generala . Maali je navodno dobio krivotvoreni bosanski identitet , diplomatsku putovnicu i postavljen je kao vojni ataše u New Yorku ,

Maali je dobio krivotvoreni bosanski identitet,

Maali je dobio krivotvoreni bosanski identitet diplomatsku putovnicu i postavljen je kao vojni ataše u New Yorku , gdje se smatra da je igrao ulogu u orkestriranju napada.Tišina koja okružuje ove veze u oštrom je kontrastu s načinom na koji se obilježavaju ličnosti iz bosanske prošlosti, dok određene neugodne istine ostaju skrivene. Kontinuirana odavanja počasti pojedincima poput Delića postavljaju pitanja o pomirenosti Bosne s vlastitom ratnom poviješću. Što je još više uznemirujuće, zapadni mediji tek trebaju rasvijetliti ove veze, ostavljajući mnoge da se pitaju je li ovo dio šire strategije da se umanje neugodne činjenice u korist geopolitičkih saveza.Medijska šutnja EU-a i SAD-a o mračnijoj ratnoj povijesti Bosne i njezinim vezama s globalnim terorizmom otkriva obrazac selektivnog pripovijedanja, pri čemu su neki događaji gurnuti u prvi plan, dok su drugi zgodno zakopani. Ako su Europa i SAD doista predani pravdi i transparentnosti , istina o bosanskoj umiješanosti u globalni teror treba se ispitati s istom žestinom kao i drugi ratni zločini.

/ Najnovije