Bakir Izetbegović uoči Glavnog odbora SDA: Glasat ću za Jasminu Bišćević-Tokić

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

glasati

Neces ti glasati, ti si nju vec izabrao...

Pehlivan

Pored mladih kriminalnih uzdanica, vidimo i Branković je tu, stari vuk manipulacija, izvlačenja javnog novca. Glavni odbor SDA, najmanje 500 godina kazne dugotrajnog zatvora.

Ljudi, trebate ovog bolsenog fasistu @vb prijaviti policji i SIPI radi govora mrznje

Ja sam ga priajvio danas.Ovo stvarno vise nema smisla, njegovo maltretiranje svih ostalih ljudi..psovanje, vriejdjanje,njegov primitivizam-olicenje glasaca TROJKE....

Jole

Jel ovo slike iz kpd zenica?

Gost

Najbolji mi prijatelj sa zenom i 2 curice odselio u njemacku a vi politicari i dalje isto trubite,uskoro necete imati od koga vise primati plate,vjerujete li vi u Boga dragoga,bojite li ga se?svi ste vi samo putnici na ovom svijetu.

Guest

ovaj Bakir ne zna Šta prica sto narod blate

Guest

Guest Evo glasa od Zutog mora glasati za one kao sto je on. Bez obzira sto je odrastao u SA zadojila ga genetika sa strane. Jos kad ode u zatvor,ako prije ne klizne do kuma AMANET potvrdice se i genetika zatvora.

Guest

Guest @ Pehlivan Sve po zakonu rece dosljo cigos Brankovic.

/ Najnovije