Bakir Izetbegović: Sad sam najveći optimista

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zastava

hmm... čudno, već 35 min. nema propagandnih komentara, a članak o Bakiru. Vjerovatno srpsko-hrvatski botovi nisu jos primjetili.

12q

Otišli smo u tri pi4ke ma7erine ako si ti optimista.

Mirko S. Kojotovski

eee Bakire već 26 godina nas držite pod ručnom i ponekad prebacite u rikverc. Djeca rođena nakon rata su danas odrasli ljudi i nisu ništa lijepo vidjeli u životu. O njihovim roditeljima da i ne govorim.

regstriran

Nikad veceg mediokriteta i uhljupa, nije vidjela nasa Bih. A otac, najveca stetocina za nasu drzavu. Snaha, Slina.

Gost

Od skoro 1000 mjesta u raznim parlamentima u BiH sve sto Hrvati traze jeste poštenje za 22 mjesta. 5 u Domu naroda BiH I 17 u Domu naroda FBiH. Na tih 22 mjesta trebaju biti Hrvati koje biraju Hrvati a ne neki Fejzić Edini i Šahinović Aneli. To je sve, svih ostalih 900ak mjesta mogu biti birani po gradjanskom principu ko dobije više glasova bez obzira na nacionalnost. Vrlo jednostavno a donosi mnogo bolju BiH.

Ghost

Od skoro 1000 mjesta u raznim parlamentima u BiH sve sto Hrvati traze jeste poštenje za 22 mjesta. 5 u Domu naroda BiH I 17 u Domu naroda FBiH. Na tih 22 mjesta trebaju biti Hrvati koje biraju Hrvati a ne neki Fejzić Edini i Šahinović Aneli. To je sve, svih ostalih 900ak mjesta mogu biti birani po gradjanskom principu ko dobije više glasova bez obzira na nacionalnost. Vrlo jednostavno a donosi mnogo bolju BiH. ka Gost Ostali gradjansko ali vi sebi osigurali nepromjenjiv broj?? To nigdje na svijetu ne postoji I jednostavno, nije ljepsa BiH u toj prici. To je cisti secesionizam I niti Evropa niti mi to zelimo.

Ghost

Lazov, lopov...nastavi niz.

BiH

Nemate pravo ni legitimetet u ime bilo koga da radite na izmjenama Izbornog zakona sa svojih efektivnih 7-8% glasova (17, 18 % glasova od ukupne izlaznosti gradjana na izbore od nekih 48%). Ni vi ni HDZ (efektivno 4%) ni SNSD (cca. 22%). Bez saradnje svih stranaka, civilnog drustva i GRADJANA nemate pravo!

071

Hajde, ljudska nulo, razguli. I pokupi sa sobom onog Mengelea sa KCUS-a. Nikom ne trebaš ni ti, ni taj ološ oko tebe.

Rus-mir

Upravljate u Sarajevu 100%, ta ne upravljaju tamo Hrvati. Država je nešto drugo, tu se vlast u državi dijeli na trećine, a u Federaciji svakome pola. Ne manipuliraj s jadnim ljudima. Dogovorena je zajednička država, to se neće promijeniti. To se može promijeniti samo podjelom, pa onda upravljaj svojim dijelom 100%.

/ Najnovije