Bakir Izetbegović, predsjednik SDA: U Sarajevu smo izgubili, u BiH pobijedili

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sf

Joj jesi više dosadan. Pa barem da te nema jedno 25 godina u javnosti možda bi te i poželili, ovako nemoooj života ti!

moke

Tuzla, Bihac, Zenica Sarajevo su vas poslali u mp3. Inshallah i Mostar za mjesec dana. Potisnuti ste i nestanak vam se sluti.

nasvasta

Koštaše vas diplome iz štamparija ćestiti ljudi nevole lažove i laž može samo izgubiti pored istine .

Cile

Hajde priznajte poraz i maknite se unistili ste Sarajevo ali necete nikad vise nadam se. Jos samo da izgubite na opstim pa da citava BiH procvjeta.

Mostar

Zavadio se sa Hrvatima , sa Srbima, sa Bosnjacima, gospodja sijeva sa KCUSa, Fadil, Osmica, Komsić, zavadio se sa Hrvatskom, zavadio se sa Srbijom, vara Hrvate, Amere, Engleze i Europljane na mostarskom dogovoru, nize politicke poraze i umjesto da ode on gazi dalje.

Klon

Dolazi vam opet mračno vrijeme pripremite Se za zatvore

JA1

Nemam sta reci osim, zelim vam sve najgore

Nebitan

SDA nedaj se uz tebe smo svi SDA jaka bila i ostala jaka niko je nece nikad oborit ⚜️⚜️

p99

Dokazao si da si lider za ku4ac i došli su ti na naplatu Zukić, Sarajlić, Genjac, Softić, Prevljak, Ajnadžić, Koldžo, a najviše tvoja Sebija. Rahmetli Tihić je za tebe bio Marlon Brando.

Balansba

Bruka jedna i sramota. Podcjenjujete i vrijedjate gradjane svojim "podkapacitiranim" politickim izjavama!

Sarajevo 2020

Gazite po narodu godinama a sve zbog bolesnih ambicija jedne porodice....

Sto si prico prico si

Kad ti se ime spomene i one vjestice ti covjek pljune..eto sta si docekao. Od danas ti pocinje kraj.

Saraj Bosna

Moj Bakire, dobro ti je babo rekao da te ne vidi u politici! Ti zaboravio?!

Meteorlog

Kako ste pobjedili u BiH? Koji iluzionista ovaj Zivkovic. Pa vi mozda mozete da pobjedite u 4 kantona u FBiH koje ti je Alija ostavio u amanet. A kakvu si mafiju oko sebe okupio i to ces izgubiti za koju godinu.

Strumf

Bake kupi prnje promjene dolaze,samo ti nastavi tako bahato pa ces vidjet za 2 godine sta ce biti na Opstim izborima,a ako Bog da i ti ces babinim stopama u prdekanu,polahko vrijeme ide lagano tik,tak,tik,tak

dP

"Ispali smo iz premijer lige ali smo ušli u federalnu". :D

Veteran64

Hvala Bogu na milosti i radosti!!! Nisam vjerovao da cu ovo dozivjeti! Konacno! Kraj ovim jadnicima i jadovima!!! Da iko od ovih iz sda ima i malo obraza, izvrsio bi samoubistvo i ne bi odzvolio da se dalje bruka i profanise! Svakako sa seficom i sefom na celu!

/ Najnovije